Ιδού ο “χρυσός” μας Λευτέρης, κυρίες και κύριοι. Μ’ αυτήν του την εμφάνιση και με 15.333 βαθμούς, ο Πετρούνιας είναι στον τελικό των κρίκων. Και, φυσικά, φαβορί όπως πάντοτε για μετάλλιο. Απολαύστε τον, μέσω Eurosport και μετά… έχουμε να πούμε και δυο λόγια για την ΕΡΤ. Η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια και η πρόκριση στον […]

Ιδού ο “χρυσός” μας Λευτέρης, κυρίες και κύριοι. Μ’ αυτήν του την εμφάνιση και με 15.333 βαθμούς, ο Πετρούνιας είναι στον τελικό των κρίκων. Και, φυσικά, φαβορί όπως πάντοτε για μετάλλιο. Απολαύστε τον, μέσω Eurosport και μετά… έχουμε να πούμε και δυο λόγια για την ΕΡΤ.

Νωρίτερα, σάλο είχε προκαλέσει η γκάφα της ΕΡΤ να μη δείξει ζωντανά την προσπάθεια του Πετρούνια στο Τόκιο. Η γκάφα σχολιάστηκε πολύ έντονα στα social media, αλλά και επισήμως από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή!

Δυσαρέσκεια από την ΕΟΕ

Η ΕΟΕ, σε ανακοίνωση της αναφέρει:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων»

Δυσαρέσκεια και του ίδιου του χρυσού πρωταθλητή

Και ο ίδιος ο Λευτέρης Πετρούνιας, όμως, μίλησε πικραμένος για το γεγονός:
«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια”, δήλωσε. “Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο».

Ο Lord of the Rings μίλησε και για την προσπάθειά του σήμερα, αλλά και για τη συνέχεια:

«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους.»

Όσο για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου, έδειξε αισιοδοξία:

«Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…»

Νωρίτερα, η προσπάθεια του Πετρούνια είχε ανεβεί και σε ερασιτεχνική λήψη από χρήστη του Twitter

Ας ελπίσουμε ότι τον… τελικό τουλάχιστον, δεν θα ξεχάσει να τον δείξει ζωντανά η ΕΡΤ. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η διοργάνωση δεν ξεκίνησε καλά για τη δημόσια τηλεόραση. Μακάρι η συνέχεια να είναι διαφορετική.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ