Ο Μουρίνιο και η ομάδα του βρέθηκαν στο στόχαστρο της ΟΥΕΦΑ και η αιτία ήταν ότι ο Πορτογάλος προκάλεσε την καθυστέρηση του αγώνα Αντβέρπ – Τότεναμ για την διοργάνωση του Europa League. Ξέρετε αυτό που λέει ο λαός. Δουλειά δεν είχε ο διάολος και πηδούσε τα παιδιά του. Κάτι σαν την ΟΥΕΦΑ δηλαδή.  Πιο συγκεκριμένα […]

Ο Μουρίνιο και η ομάδα του βρέθηκαν στο στόχαστρο της ΟΥΕΦΑ και η αιτία ήταν ότι ο Πορτογάλος προκάλεσε την καθυστέρηση του αγώνα Αντβέρπ – Τότεναμ για την διοργάνωση του Europa League. Ξέρετε αυτό που λέει ο λαός. Δουλειά δεν είχε ο διάολος και πηδούσε τα παιδιά του. Κάτι σαν την ΟΥΕΦΑ δηλαδή. 

Πιο συγκεκριμένα η πειθαρχική επιτροπή δεοντολογίας και ελέγχου της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας τον τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, και έριξε πρόστιμο στην Τότεναμ 25.000 ευρώ για την καθυστερημένη έναρξη, συν 3.000 ευρώ για παραβίαση των κανόνων περί εξοπλισμού που έχει θεσπίσει η UEFA.

Η αιτία είναι ότι ο Πορτογάλος με δική του υπαιτιότητα καθυστέρησε την έναρξη του αγώνα Αντβερπ – Τότεναμ για τον όμιλο του Europa league. Η ποινή του Ζοσέ έχει μονοετή αναστολή.

Δεν φτάνει που ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να ξεχάσει όσο πιο σύντομα μπορεί τον συγκεκριμένο αγώνα, έρχεται η ΟΥΕΦΑ να του τον θυμίσει ξανά. Μην δίνεις σημασία Ζοσέ. Αστειότητες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ