Ο Ερνάν Κρέσπο οδήγησε την Ντεφένσα  Χουστίσια που σημαίνει «Άμυνα και Δικαιοσύνη» στην κατάκτηση του πρώτου της τροπαίου. Κέρδισε στον τελικό την Λανούς και πήρε το Κόπα Σουνταμερικάνα. CAMPEONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSAA DE LA CONMEBOL SUDAMÉRICA pic.twitter.com/sIPzU6KKRD — Defensa y Justicia (@ClubDefensayJus) January 23, 2021 Ο τελικός του εφετινού Κόπα Σουνταμερικάνα (σ.σ. το αντίστοιχο με το Europa League, στην Νότια Αμερική) ήταν […]

Ο Ερνάν Κρέσπο οδήγησε την Ντεφένσα  Χουστίσια που σημαίνει «Άμυνα και Δικαιοσύνη» στην κατάκτηση του πρώτου της τροπαίου. Κέρδισε στον τελικό την Λανούς και πήρε το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ο τελικός του εφετινού Κόπα Σουνταμερικάνα (σ.σ. το αντίστοιχο με το Europa League, στην Νότια Αμερική) ήταν «αργεντίνικη υπόθεση» και ολοκληρώθηκε με θρίαμβο της Ντιφένσα Χουστίθια. Η ομάδα του Ερνάν Κρέσπο, ο οποίος πλέον ακολουθεί την προπονητική, επικράτησε άνετα με 3-0 της Λανούς και κατέκτησε το τρόπαιο.

Αυτός είναι και ο πρώτος διεθνής τίτλος για την ομάδα που εδρεύει στην πόλη Φλορενσιο Βαρέλα, κοντά στο Μπουένος Αϊρες. Τα τέρματα των νικητών, σημείωσαν οι Αντονις Φρίας (34`), Μπράϊαν Ρομέρο (62`) και Ουάσινγκτον Καμάτσο (90`+2`).

«Αυτός ο τελικός, θα μείνει για πάντα στις μνήμες μας. Οι παίκτες μου ήταν γεμάτοι γενναιότητα και θάρρος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να παίζουμε έτσι και να φθάνουμε σ΄ αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Κρέσπο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Copa Sudamericana

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ