Οι Ισπανοί έδειχναν περισσότερο φαβορί πριν τον αγώνα, αλλά όταν η Ντόρτμουντ διαθέτει τεράστια ταλέντα στην ενδεκάδα της και μεταξύ αυτών το “κτήνος” τότε τα πράγματα δεν είναι εύκολο. Μπορεί στην Μπουντεσλίγκα να μην τα πηγαίνει καλά, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ο Χάαλαντ έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα και με δύο γκολ […]

Οι Ισπανοί έδειχναν περισσότερο φαβορί πριν τον αγώνα, αλλά όταν η Ντόρτμουντ διαθέτει τεράστια ταλέντα στην ενδεκάδα της και μεταξύ αυτών το “κτήνος” τότε τα πράγματα δεν είναι εύκολο. Μπορεί στην Μπουντεσλίγκα να μην τα πηγαίνει καλά, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ο Χάαλαντ έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα και με δύο γκολ την βοήθησε να πάρει μια σημαντική νίκη 2-3, και να βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αγνώριστοι οι παίκτες της Σεβίλλης όταν πριν 1 βδομάδα έδωσαν την ψυχή τους ενάντια στην Μπαρτσα… Απίστευτα πράγματα

Ο Χάλαντ έφτασε τα 14 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ σε 10 αγώνες, αλλά είναι το γρηγορότερο πιστόλι της διοργάνωσης, αφού έχει πετύχει 10 γκολ σε μόλις 7 αγώνες. Ρονάλντο και Μέσι κοιτάμε την πλάτη του από μακριά.

Η Σεβίλλη υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/2) την Ντόρτμουντ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους 16 του Champions League 

Ο Σούσο ελίχθηκε εκτός περιοχής με κοφτές ντρίμπλες, έκανε το σουτ που είχε κατεύθυνση προς την εστία, ο Χούμελς αλλοίωσε την πορεία της μπάλας με την κόντρα που έβαλε και αυτή κατέληξε στα δίχτυα της εστίας που υπερασπίστηκε ο Χιτς.

Οι Βεστφαλοί ισοφάρισαν με την γκολάρα του Μαχμούντ Νταχούντ στο 19ο. Αυτό ήταν μάλιστα το πρώτο γκολ που δέχθηκε ο Μπόνο μετά από 728 λεπτά απαραβίαστης εστίας.

https://twitter.com/HaalandReport/status/1362135237015306243

Ανατροπή. Αυτή τη φορά με τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Το βαρύ πυροβολικό της γερμανικής ομάδας πήρε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, έτρεξε με αυτή στα πόδια, έκανε τον συνδυασμό με τον Σάντσο και εν συνεχεία βρήκε δίχτυα.

Ο Πάπου Γκόμες έχασε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Μάρκο Ρόις την έκλεψε, την έσπασε δεξιά στον Νορβηγό, ο οποίος με το αριστερό νίκησε τον Μπόνο. Δεύτερο γκολ στο ματς για τον Χάαλαντ, όγδοο στη διοργάνωση της τρέχουσας σεζόν ενώ ο Μπόνο που είχε απαραβίαστη την εστία του για 728 λεπτά δέχτηκε τρία σε ένα ημίχρονο.

https://twitter.com/HaalandReport/status/1362141647623045121

Στο 84ο λεπτό γκολ για την Σεβίλλη που μείωσε το σκορ. Ο Ολλανδός από κοντά στο δεύτερο δοκάρι μετά την εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και μειώνει σε 2-3. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ