Διοργανώσεις

Η Μπαγερν έδειξε ότι είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης – Τεσσάρα στην Λάτσιο!

Η Μπαγερν έδειξε ότι είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης – Τεσσάρα στην Λάτσιο! | sports365.gr

Μια Λάτσιο που ξέρει πολύ καλά να παίζει την κόντρα, αλλά αυτά δεν περνάνε στους πρωταθλητές Ευρώπης και η Μπάγερν της έδωσε να καταλάβει τι σημαίνει Τσάμπιονς Λιγκ στα Νοκ-άουτ. Η ομάδα του Φλικ έκαν εαυτό που ξέρει καλά και καθάρισε από τον πρώτο αγώνα την υπόθεση πρόκριση. Οι Λατσιάλοι τώρα ας κοιτάξουν την μάχη […]

Μια Λάτσιο που ξέρει πολύ καλά να παίζει την κόντρα, αλλά αυτά δεν περνάνε στους πρωταθλητές Ευρώπης και η Μπάγερν της έδωσε να καταλάβει τι σημαίνει Τσάμπιονς Λιγκ στα Νοκ-άουτ. Η ομάδα του Φλικ έκαν εαυτό που ξέρει καλά και καθάρισε από τον πρώτο αγώνα την υπόθεση πρόκριση. Οι Λατσιάλοι τώρα ας κοιτάξουν την μάχη της τετράδας στο πρωτάθλημα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης μετέτρεψε το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» σε παράσταση για ένα ρόλο και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση σε μια επιβλητική νίκη. Μια νίκη που δίνει ουσιαστικά από απόψε στη γερμανική ομάδα την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τη ρεβάνς στο Μόναχο να έχει πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα.

Τον χορό των γκολ για τους Βαυαρούς άνοιξε ο Λεβαντόφσκι στο 9ο λεπτό, με τον Πολωνό σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου να φτάνει τα 72 γκολ στο Champions League και να ξεπερνάει τον Ραούλ, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση των all-time σκόρερ της διοργάνωσης.

Στο 24’ ο Μουσιάλα πέτυχε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ και έγινε ο νεότερος Άγγλος σκόρερ στην ιστορία του Champions League, ξεπερνώντας τον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν. Στο 42’ ο Σανέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 47’ η Μπάγερν έκανε το 4-0 με αυτογκόλ του Ατσέρμπι. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 4-1 στο 49’ με το γκολ του Κορέα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ