Ο σκληρός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ (και λίγο είναι το σκληρός) δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης που λήγει το καλοκαίρι του 2021 και είναι ένα από τα θέματα της επικαιρότητας. Αλλά ο διεθνής Ισπανός ποδοσφαιριστής συνεχίζει να κάνει ρεκόρ. Τελευταίο του ότι με την σημερινή του εμφάνιση στον αγώνα με την […]

Ο σκληρός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ (και λίγο είναι το σκληρός) δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης που λήγει το καλοκαίρι του 2021 και είναι ένα από τα θέματα της επικαιρότητας. Αλλά ο διεθνής Ισπανός ποδοσφαιριστής συνεχίζει να κάνει ρεκόρ. Τελευταίο του ότι με την σημερινή του εμφάνιση στον αγώνα με την Ελβετία έφτασε τις 177 εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα και ξεπέρασε τον Τζανλουίτζι Μπουφόν. Ευρωπαίος ρέκορντμαν ο Ράμος σε αγώνα που έχασε δύο πέναλτι!

Δεν είναι και κάτι απλό που πέτυχε ο αρχηγός της Ρεάλ. Να φτάσεις να είσαι ο πρώτος σε συμμετοχές σε επίπεδο εθνικών ομάδων και να αφήνεις πίσω σου μεγάλα ονόματα όπως ο Μπουφόν που έχει μείνει στις 176. 

Το αρνητικό από τον αγώνα ήταν ένα περίεργο γεγονός που δεν έχει ξαναγίνει με τον Ράμος. Να χάσει δύο πέναλτι στον ίδιο αγώνα. Κάτι που συνέβη στον αγώνα με την Ελβετία με τον Ελβετό γκολκίπερ να τον κερδίζει και τις δύο φορές.

Μια μακρά ιστορία με την Εθνική Ισπανίας για τον Ράμος που έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τους άνδρες σε ηλικία 18 ετών, 11 μηνών και 24 ημερών επί ημερών Λουίς Αραγονές. Έχει πετύχει 23 γκολ και έχει κατακτήσει δύο Euro (2012, 2018) και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο (2010).

Sergio Ramos becomes the most capped European international in history with 177 appearances, surpassing Gianluigi Buffon

O κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ, του οποίου το τωρινό συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2021, έχει ήδη δεχθεί κρούσεις από τις πρωταθλήτριες Γαλλίας και Ιταλίας, ενώ για τη μετακίνηση του στο Τορίνο, αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, μεσολαβεί και ο πρώην συμπαίκτης του στη «βασίλισσα», Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 33χρονος σταρ αγωνίζεται στη «βασίλισσα» από το 2005. Σύμφωνα με τη Diaro, τόσο η Ρεάλ όσο και ο Ράμος, επιθυμούν να συνεχίσουν στο ίδιο μονοπάτι, ωστόσο η χρονική διάρκεια του συμβολαίου έχει βάλει σε κίνδυνο τη συμφωνία των δύο πλευρών. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ισπανίας θέλει συμβόλαιο τουλάχιστον δύο χρόνων, σε αντίθεση με την Ρεάλ που προσφέρει έναν χρόνο.

Η καθυστέρηση έχει βάλει σε μεγάλο κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις, καθώς από τον Ιανουάριο, ο Ράμος θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί.

Όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα «Sport», ο μαδριλένικος σύλλογος προσπάθησε να προσεγγίσει τον Ισπανό στόπερ ο οποίος ξεκαθάρισε τις οικονομικές του απαιτήσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 34χρονος ζήτησε 17 εκατομμύρια ευρώ για να προχωρήσει σε συμφωνία με τη «βασίλισσα».

Σε τέτοιο νούμερο δύσκολο να γίνει ανανέωση.

Sergio Ramos' 'Formula 1' Workout

Και μια πικάντικη πινελιά για τον αρχηγό της Βασίλισσας από την προσωπική του ζωή

Η Τουρκάλα τραγουδίστρια Αϊνούρ Αϊντίν αποκάλυψε πρόσφατα ότι τον έστειλε… με συνοπτικές διαδικασίες πριν λίγα χρόνια.

H 34χρονη ποπ σταρ είναι γεννημένη στο Μόναχο της Γερμανίας από Τούρκους γονείς

Συγκεκριμένα σε μια τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε:

«Μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Σέρχιο Ράμος, όταν ο φίλος του ήρθε σε μένα και  μου μετέφερε πως ήθελε να σε συναντήσει. Εγώ όμως αρνήθηκα» 

Ξεκαθάρισε ότι δεν ήξερε ποιος ήταν εκείνη την εποχή. Δηλαδή Αϊνούρ αν ήξερες θα του είχες κάτσει;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ