Ήταν μια νίκη προσωπικότητας της ομάδας.

Επιστροφή στην δράση για την Εθνική  ομάδα του Πογέτ, που στην πρεμιέρα της με την  Β Ιρλανδία, στα πλαίσια των υποχρεώσεων της στον Γ όμιλο του Nations League, ξεκίνησε με το δεξί και έβαλε στο σακούλι της το πολύτιμο τρίποντο.

H Ελλάδα στην συνέχεια έχει να παίξει σε ένα δεκαήμερο τέσσερις από τις έξι συνολικά αγωνιστικές του ομίλου. Στην συνέχεια αντιμετωπίζει το Κόσοβο στην Πριστίνα (5/6) και στη συνέχεια παίζει στο Πανθεσσαλικό απέναντι στην Κύπρο (9/6) και ξανά Κόσοβο (12/6).

Το γκολ του Μπακασέτα τελικά έκρινε τον αγώνα, που δεν ήταν ποιοτικός μεν, αλλά η Εθνική ήξερε τι ήθελε.

Ο Λημνιός κατέβασε από την δεξιά πλευρά ωραία την μπάλα και την έδωσε στον Μπακασέτα, που είχε ελεύθερο χώρο. Έπιασε ένα  σουτ στα όρια της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.




Τι δήλωσε ο προπονητής Εθνικής:

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Για το αποτέλεσμα, επειδή κάναμε ένα θετικό πρώτο βήμα στο πως να κερδίσουμε ένα παιχνίδι που ήταν αρκετά δύσκολο. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο μας χωρίς να είμαστε κυρίαρχοι”.

Νίκη ομάδας

“Ήταν μια νίκη προσωπικότητας της ομάδας. Ξέραμε πως θα αποδώσουμε και στο τέλος έχουν σημασία οι βαθμοί που μπαίνουν στο σακούλι”.

Καλύτεροι με το Κόσσοβο.

“Ναι να γίνουν τα αγόρια-άντρες. Πρέπει να πάρω και εγώ καλές αποφάσεις. Αυτοί που είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση να ξεκινήσουν το παιχνίδι. Να το σκεφτώ καλά. Είναι ένας δυνατός όμιλος είναι η στιγμή των αποφάσεων”.

Οι δηλώσεις του Ντίνου Μαυροπάνου




Οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ