Τρίτη σερί ήττα και η οχτάδα απομακρύνεται για τον Ολυμπιακός. Πολύ καλή η πρώτη περίοδος, αλλά μετα εξαφανίστηκε, και στο τέλος που ξύπνησε ήταν ήδη αργά. Πολύ καλός ο Βεζένκοφ, αλλά δεν έφτανε μόνο αυτός στο τέλος. Τριπλό πλήγμα με ήττα, αλλά και τραυματισμούς Παπανικολάου-Έλις. Φενέρμπαχτσε- Ολυμπιακός 84-77 Είχε ένα εξαιρετικό επιθετικά πρώτο δεκάλεπτο (με […]

Τρίτη σερί ήττα και η οχτάδα απομακρύνεται για τον Ολυμπιακός. Πολύ καλή η πρώτη περίοδος, αλλά μετα εξαφανίστηκε, και στο τέλος που ξύπνησε ήταν ήδη αργά. Πολύ καλός ο Βεζένκοφ, αλλά δεν έφτανε μόνο αυτός στο τέλος. Τριπλό πλήγμα με ήττα, αλλά και τραυματισμούς Παπανικολάου-Έλις.

Φενέρμπαχτσε- Ολυμπιακός 84-77

Είχε ένα εξαιρετικό επιθετικά πρώτο δεκάλεπτο (με 7/11 τρίποντα) ο Ολυμπιακός. Είχε τραγικές, αμυντικά κι επιθετικά, τις επόμενες δύο περιόδου όταν και βρέθηκε να «κυνηγάει» στο σκορ. Βρέθηκε στο -14 στις αρχές της τελευταίας περιόδου και θυμήθηκε την άμυνά του… Πλησίασε στον έναν αλλά δεν πέτυχε την ανατροπή κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Απέναντι στη Φενέρμπαχτσε που είχε άλλο αέρα με την προσθήκη του Μάρκο Γκούντουριτς και σίγουρα είχε περισσότερη ενέργεια συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς, ο Ολυμπιακός απάντησε με… τρομερή αυτοπεποίθηση κι ευστοχία. Τα 7/11 τρίποντα που είχαν οι Πειραιώτες στην πρώτη περίοδο όταν και προηγήθηκαν 27-22 τα λένε όλα. Η Φενέρ «χτυπούσε» μέσα από το «ζωγραφιστό» με 14 από τους 22 πόντους της.

Φενέρμπαχτσε- Ολυμπιακός 84-77: Όταν θυμήθηκε να παίξει, ήταν αργά

Οι «ερυθρόλευκοι» επηρεάστηκαν από την απουσία του Γιώργου Πρίντεζη, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την κακή τους άμυνα, αφού σε πολλές περιπτώσεις επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να σκοράρουν εύκολα. Από εκεί και πέρα και εκτός του εξαιρετικού Βεζένκοφ, πάλεψαν οι Λιβιό Ζαν Σαρλ (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ) – Άαρον Χάρισον (11 πόντοι, 3/6 τρίποντα). Ο Κώστας Σλούκας ήταν άστοχος στην επιστροφή του ως αντίπαλος στο Ulker Sports and Event Hall (5 πόντοι με 1/5 σουτ, 7 ασίστ), ενώ ο Βασίλης Σπανούλης ολοκλήρωσε το ματς με 11 πόντους. 

Στο 7-8 πλέον ο Ολυμπιακός, που κατέγραψε την τρίτη σερί ήττα του, αφού είχαν προηγηθεί τα ματς με την Βαλένθια και την Ρεάλ στο ΣΕΦ. Χτύπησαν κατά την διάρκεια του ματς οι Κώστας Παπανικολάου και Οκτάβιους Έλις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ