Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ουγγαρία και Πορτογαλία. Που θα γίνει στην “Ferenc Puskas Arena” στη Βουδαπέστη το απόγευμα της Τρίτης (15/6). Θα είναι η πρώτη, μετά από 15 μήνες πανδημίας, που θα διεξαχθεί σε γεμάτο στάδιο. Όπως επιβεβαίωσε χαρακτηριστικά η UEFA, «αυτός θα είναι ο πρώτος διεθνής αγώνας με 100% πληρότητα σε θεατές στην Ευρώπη. […]

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ουγγαρία και Πορτογαλία. Που θα γίνει στην “Ferenc Puskas Arena” στη Βουδαπέστη το απόγευμα της Τρίτης (15/6). Θα είναι η πρώτη, μετά από 15 μήνες πανδημίας, που θα διεξαχθεί σε γεμάτο στάδιο.

Όπως επιβεβαίωσε χαρακτηριστικά η UEFA, «αυτός θα είναι ο πρώτος διεθνής αγώνας με 100% πληρότητα σε θεατές στην Ευρώπη. Από τον Μάρτιο του 2020».

Το ολοκαίνουργιο γήπεδο των 68.000 θέσεων πήρε την ονομασία του, ως φόρο τιμής στον «Καλπάζοντα Συνταγματάρχη», ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής της μεγάλης ουγγρικής ομάδας στη δεκαετία του 1950, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1952, ενώ έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1954.

Οι φίλαθλοι «εξαφάνισαν» τα τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια, μέσα σε δύο ώρες στην ιστοσελίδα της UEFA τον Απρίλιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ