Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει με την Εθνική Ουρουγουάης. Βρέθηκε και 16ο κρούσμα θετικό και είναι ο Ντιέγκο Γοδίν, και όλοι είναι εναντίον της ομοσπονδίας, γιατί δεν τήρησε το πρωτόκολλο και ξέφυγε εντελώς η κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα το Υπουργείο Υγείας της Ουρουγουάης έριξε καμπάνα στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου 12.600 ευρώ, γιατί όπως είπαν δεν συμμορφώθηκαν με […]

Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει με την Εθνική Ουρουγουάης. Βρέθηκε και 16ο κρούσμα θετικό και είναι ο Ντιέγκο Γοδίν, και όλοι είναι εναντίον της ομοσπονδίας, γιατί δεν τήρησε το πρωτόκολλο και ξέφυγε εντελώς η κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα το Υπουργείο Υγείας της Ουρουγουάης έριξε καμπάνα στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου 12.600 ευρώ, γιατί όπως είπαν δεν συμμορφώθηκαν με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Στην Ατλέτικο έχουν βγει από τα ρούχα τους αφού θα στερηθούν τους Λουις Σουάρες, και Τορέιρα στο μεγάλο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα. 

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Σερέζο, κατήγγειλε: «Δεν έκαναν καν τεστ» τόνισε συμπληρώνοντας πως «στην Ισπανία τους ελέγχουμε πριν και μετά τον αγώνα και την προπόνηση».

Η LaLiga θα υποβάλει καταγγελία στην FIFA. «Είμαι λυπημένος που συνεχίζουμε ένα κυνήγι μαγισσών. Ήμασταν προσεκτικοί, αλλά δεν είμαστε άτρωτοι», τόνισε ο βοηθός προπονητή της Εθνικής Σέλσο Οτέρο.

Ο Υπουργός υγείας είναι εξοργισμένος με την φωτογραφία που είδε στο TWITTER με εννέα ποδοσφαιριστές να είναι γύρω από ένα μπάρμπεκιου και πίνουν όλοι από το ίδιο θερμός “μάτε”. Οι πέντε από αυτούς έχουν βρεθεί ήδη θετικοί. Τεράστια η απροσεξία τους είπε ο Υπουργός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ