Οι Ιταλοί ήρθαν για να κάνουν την μεγάλη έκπληξη. Μπορεί στην αρχή όλοι να διατηρούσαμε μια περιέργεια, για την ποιοτητά της Ιταλία ς. Όμως από το πρώτο παιχνίδι βεβαιωθήκαμε. Το σύνολο του Μαντσίνι είναι ΟΜΑΔΑΡΑ! Τελευταίο της θύμα η Ουαλία του Γκάρεθ Μπέιλ. Η Squadra Azzurra νίκησε και τους Ουαλούς (1-0), έγινε η πρώτη ομάδα […]

Οι Ιταλοί ήρθαν για να κάνουν την μεγάλη έκπληξη. Μπορεί στην αρχή όλοι να διατηρούσαμε μια περιέργεια, για την ποιοτητά της Ιταλία ς. Όμως από το πρώτο παιχνίδι βεβαιωθήκαμε. Το σύνολο του Μαντσίνι είναι ΟΜΑΔΑΡΑ!

Τελευταίο της θύμα η Ουαλία του Γκάρεθ Μπέιλ. Η Squadra Azzurra νίκησε και τους Ουαλούς (1-0), έγινε η πρώτη ομάδα ever σε Euro που κάνει το 3×3 στους ομίλους χωρίς να δεχθεί γκολ.

9 βαθμοί στο σακούλι και όρεξη για ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης ήταν στο 39ο λεπτό μια από τις αλλαγές του Ρομπέρτο Μαντσίνι. O Ματέο Πεσίνα. Με το αποτέλεσμα η Ιταλία έφτασε στους 30 συνεχείς αγώνες αήττητη. Kαι ισοφάρισε το «στοιχειωμένο» ρεκόρ της ομάδας του Βιτόριο Πότσο. Που διαρκούσε 82 χρόνια (από το 1939)!

Από την πλερά των Ουαλών δεν είδαμε κάτι το τρομερό. Μετά το 1-0 οι ελπίδες των Ουαλών για αποτέλεσμα έγιναν ακόμα λιγότερες. Ο Μπερναρντέσκι, τσίμπησε στο κέντρο, ο Αμπαντού του πάτησε το πόδι κοντά στον αστράγαλο και ο Ρουμάνος διαιτητής, Χατεγκάν,  του έδειξε απευθείας κόκκινη.

Αντίπαλός της στις νοκ άουτ συναντήσεις της διοργάνωσης, στις 26 Ιουνίου (22:00) στο Γουέμπλεϊ, θα είναι η ομάδα που θα καταλάβει τη δεύτερη θέση στον Γ΄ όμιλο. Δηλαδή μία από τις Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία. Κατά πάσα πιθανότητα μία από τις δύο τελευταίες. Αφού οι πρωτοπόροι «οράνιε» δύσκολα θα απειληθούν στο τελευταίο παιχνίδι τους από τα Σκόπια.

Τα highlights της αναμέτρησης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ