Η Τζαμαϊκανή δύο φορές «χρυσή» Ολυμπιονίκης, Τόμπσον, στην κούρσα της «μίας ανάσας» τερμάτισε σε 10.54 στο Diamond League του Γιουτζίν. Με την επίδοση αυτή κατέρριψε το εθνικό ρεκόρ. Και πέτυχε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα 100 μ. Μετά το παγκόσμιο ρεκόρ που είχε πετύχει η Φλόρενς Γκρίφιθ Τζόινερ. Το 1988 με 10.49. […]

Η Τζαμαϊκανή δύο φορές «χρυσή» Ολυμπιονίκης, Τόμπσον, στην κούρσα της «μίας ανάσας» τερμάτισε σε 10.54 στο Diamond League του Γιουτζίν.

Με την επίδοση αυτή κατέρριψε το εθνικό ρεκόρ. Και πέτυχε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στα 100 μ. Μετά το παγκόσμιο ρεκόρ που είχε πετύχει η Φλόρενς Γκρίφιθ Τζόινερ. Το 1988 με 10.49.

Το προηγούμενο ατομικό ρεκόρ της Τόμπσον- Χέρα ήταν το 10.61 που πέτυχε στον τελικό στο Τόκιο για να διατηρήσει τον Ολυμπιακό τίτλο της, επίδοση που την είχε κάνει ήδη τη δεύτερη καλύτερη αθλήτρια όλων των εποχών στα 100 μέτρα.

Πίσω της τερμάτισαν οι δύο Τζαμαϊκανές που ανέβηκαν μαζί της στο βάθρο των Ολυμπιακών αγώνων, η Σέλι Αν Φρέιζερ- Πράις με 10.73 και η Σερίκα Τζάκσον με 10.76.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ