Στο Diamond League της Φλωρεντίας θα αγωνιστεί η 33χρονη επικοντίστρια.

H Κατερίνα Στεφανίδη και o Εμμανουήλ Καραλής μπαίνουν και πάλι στo αεροπλάνο, προκειμένου να κάνουν νέες «πτήσεις» σε αγώνες στίβου στον εξωτερικό.

Την τρίτη της αγωνιστική στάση για τη σεζόν του ανοιχτού στίβου θα κάνει την Παρασκευή (02/06) η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ θα πάρει μέρος στο Diamond League της Φλωρεντίας, αγώνας που θα αποτελέσει ακόμη ένα τεστ εν όψει του μεγάλου στόχου της χρονιάς που δεν είναι άλλος από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η 33χρονη επικοντρίστρια έχει καλύτερη φετινή επίδοση στα 4,55 μ. που είχε σημειώσει στις 5 Μαΐου στο Diamond League της Ντόχας.

Στον αγώνα της στη Φλωρεντία θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Αμερικανίδες Κέιτ Μουν (4,81 μ. φετινή επίδοση) και Σάντι Μόρις (4,71 μ. φετινή επίδοση), την Σλοβάκα Τίνα Σούτεϊ (4,76 μ. φετινή επίδοση), αλλά και την Ιταλίδα Ελίσα Μολινάρο (4,56 μ. φετινή επίδοση) και την Φινλανδή Βίλμα Μούρτο (4,55 μ. φετινή επίδοση).

Ο Εμμανουήλ Καραλής, από την άλλη, θα βρεθεί για τρίτη φορά στην Πολωνία όπου θα πάρει μέρος σε μίτινγκ στην πόλη Χορζόφ.

Ο 23χρονος άλτης του επί κοντώ θα κάνει τον τέταρτο αγώνα του για τον ανοιχτό στίβο και στόχος του είναι να ανέβει ακόμη ψηλότερα από τα 5,71 μ. που σημείωσε στις 21 Μαΐου στο Μπιάλιστοκ.

Ο Έλληνας επικοντιστής θα βρεθεί αντιμέτωπος και πάλι με τον Πολωνό Πιότρ Λίσεκ, αθλητή με τον οποίο κάνουν μαζί μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό θα παραμείνει στην Πολωνία, καθώς την Τρίτη (06/06) θα πάρει μέρος στο μίτινγκ που θα γίνει στο Μπίντγκοζ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στίβος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик