Ο τραυματισμός του Κέβιν Ντε Μπρόινε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανησύχησε τόσο τη Μάντσεστερ Σίτι όσο και την Εθνική Βελγίου. Με το Εuro 2020 να ξεκινάει σε λίγες μέρες, η κατάσταση του αρχηγού της πρωταθλήτριας Αγγλίας να ενέπνεε ανησυχίες. Αλλά, όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ, όλα πάνε καλά. Ο Ντε Μπρούιν είχε χτυπήσει στο […]

Ο τραυματισμός του Κέβιν Ντε Μπρόινε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανησύχησε τόσο τη Μάντσεστερ Σίτι όσο και την Εθνική Βελγίου. Με το Εuro 2020 να ξεκινάει σε λίγες μέρες, η κατάσταση του αρχηγού της πρωταθλήτριας Αγγλίας να ενέπνεε ανησυχίες. Αλλά, όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ, όλα πάνε καλά.

Ο Ντε Μπρούιν είχε χτυπήσει στο μάτι του στον τελικό με την Τσέλσι. Έτσι, βγήκε αναγκαστικά αλλαγή και η Σίτι έχασε τον κινητήριο μοχλό της. Για πολλούς η αποχώρησή του αποτέλεσε σημαντικό ρόλο για την ήττα από τους μπλε στο Οπόρτο. Ωστόσο, υποβλήθηκε σε επέμβαση η οποία ήταν επιτυχής και έτσι ο παίκτης θα είναι στη διάθεση της εθνικής του ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ξανθομάλλης μέσος δεν θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα του τουρνουά. Είναι δύσκολο να παίξει κατευθείαν πέντε ημέρες μετά την επέμβασή του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ