Το Γκολφ έχει περάσει ότι είναι το άθλημα των λίγων, αλλά έστω και έτσι έχει το δικό του ενδιαφέρον. Ειδικά όταν συμβαίνει μια μοναδική στα χρονικά στιγμή και παίχτης του Γκολφ κατάφερέ με το πρώτο του χτύπημα να βρει την τρύπα. Οι πιθανότητες…κάτι σαν τζόκερ ένα πράμα. Ο Ισπανός Τζον Ραχμ τους έκανε όλους να […]

 Το Γκολφ έχει περάσει ότι είναι το άθλημα των λίγων, αλλά έστω και έτσι έχει το δικό του ενδιαφέρον. Ειδικά όταν συμβαίνει μια μοναδική στα χρονικά στιγμή και παίχτης του Γκολφ κατάφερέ με το πρώτο του χτύπημα να βρει την τρύπα. Οι πιθανότητες…κάτι σαν τζόκερ ένα πράμα. Ο Ισπανός Τζον Ραχμ τους έκανε όλους να παραμιλούν, αλλά και τον εαυτό του μαζί, με το μαγικό του χτύπημα. Χτύπημα, γκαζόν, λίμνη, γκαζόν, τρελά φάλτσα, τρύπα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η διαδρομή της μπάλας.

Το να παίξεις γκολφ τελικά δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει… είναι εγκεφαλικό άθλημα. Πρέπει πνευματικά να είσαι προσηλωμένος σε κάθε χτύπημα και σε κάθε στόχο. Πρέπει να ξεχνάς κάθε αποτυχημένη βολή και να συνεχίζεις. Είναι δύσκολο.

Όλη την τύχη είχε μαζί του ο Ισπανός Τζον Ραχμ, αφού καλύτερα ήταν παίξει και να πιάσει το τζόκερ παρά αυτό που κατάφερε. . Κατέβηκε λοιπόν για προπόνηση στο  Augusta National, και στο πρώτο του χτύπημα έκανε ένα από τα πιο θεαματικά σουτ που έχουν γίνει στην ιστορία του αθλήματος. Η διαδρομής της μπάλας είναι εξωπραγματική αφού ξεκίνησε την πορεία της στο γκαζόν, συνέχισε μέσα από την λίμνη, συνέχισε ξάνα την πορεία της πάνω στο γκαζόν, και μετά από περίεργα φάλτσα κατέλεξε στην τρύπα.

Οι σχολιαστές δήλωσαν πως είναι το καλύτερο «Hole in One» που έχουν δει ποτέ.

Το μόνο κακό για τον Τζον Ραχμ ότι έγινε κατά την διάρκεια της προπόνησης, για την προετοιμασία του στο Masters Tournament που είναι προγραμματισμένο να γίνει από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ