Ο επιθετικός της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, παραδέχτηκε ότι είχε αποφασίσει να αποσυρθεί το καλοκαίρι, αλλά στο τέλος άλλαξε γνώμη και να υπογράψει με τους Ροζονέρι για άλλη μια σεζόν. Η Μίλαν του Ζλάταν σαρώνει. Ο Βασιλιάς να είναι καλά που την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου. Έχει πετύχει […]

Ο επιθετικός της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, παραδέχτηκε ότι είχε αποφασίσει να αποσυρθεί το καλοκαίρι, αλλά στο τέλος άλλαξε γνώμη και να υπογράψει με τους Ροζονέρι για άλλη μια σεζόν.

Η Μίλαν του Ζλάταν σαρώνει. Ο Βασιλιάς να είναι καλά που την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου. Έχει πετύχει τα 10 από τα 18 γκολ της Μίλαν και την οδηγεί σε κάτι μαγικό! Ναι τίτλο! Στην Σουηδία έχει σαρώσει τα βραβεία εδώ και χρόνια για τον ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Πολλοί Σουηδοί θα περίμεναν ότι τώρα που πέρασαν τα χρόνια δεν θα είναι ο Ζλάταν έτσι όπως ήταν και ο δρόμος για το βραβείο θα άνοιγε και για όλους, αλλά…‘Ο Ζλάταν όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται και καλύτερος. Και στα 39 είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ.

Ο Ιμπραίμοβιτς έχει αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι είναι αειθαλής αυτή τη σεζόν, καθώς ο 39χρονος έχει σημειώσει 11 γκολ σε 10 συνολικές εμφανίσεις για το Μιλάνο. Η φόρμα του Σουηδού βοήθησε την Μίλαν να είναι πρωτοπόρος στην Serie A, και μάλιστα με διαφορά 5 βαθμών από την 2η στην βαθμολογία Ίντερ.

Zlatan Ibrahimovic scores for AC Milan in first start

“Η ομάδα είναι πεινασμένη, έχει επιθυμία”, δήλωσε ο Ζλάταν σε συνέντευξή του με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μίλαν, Μάσιμο Αμπροσίνι στο Sky Sport Italia. “Τα πάμε καλά. Δεν πρέπει να βάζουμε μεγάλους στόχους, αλλά να κοιτάμε το επόμενο κάθε φορά. Η ομάδα πρέπει να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερα στο γήπεδο, γιατί είναι πολύ νέα. “Τώρα δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Όλοι θυμούνται μόνο το τελευταίο παιχνίδι.”

Αφού έφυγε από το LA Galaxy στο τέλος της σεζόν MLS του 2019, ο Ζλάταν επέλεξε να επιστρέψει στο Μιλάνο επτά χρόνια μετά την αποχώρησή του, λέγοντας ότι ανυπομονούσε να αντιμετωπίσει την πρόκληση της αλλαγής θέσης των Rossoneri.

“Αντί να πάω σε μια ομάδα που είναι ήδη στην κορυφή, είναι καλύτερο να τους πάω πίσω στην κορυφή”, δήλωσε ο Ιμπραίμοβιτς. «Αν φοβόμουν, δεν θα είχα υπογράψει. Όπως και στο (Μάντσεστερ) Γιουνάιτεντ, μου είπαν ότι δεν μπορούσα, γιατί ήμουν πολύ μεγάλος. “Πριν από δέκα χρόνια είχα μια άλλη προσωπική κατάσταση, ένα άλλο εγώ. Αλλά σήμερα έχω περισσότερη εμπειρία. Όταν είσαι νέος είσαι πιο rock ‘n’ roll, τώρα καταλαβαίνω τις καταστάσεις περισσότερο.”

Αφού πέρασε μισή σεζόν με την Μίλαν, ο Ζλάταν είπε ότι βρισκόταν σε σταυροδρόμι αυτό το καλοκαίρι. Αφού αρχικά αποφάσισε να αποσυρθεί, ο βετεράνος τελικά αποφάσισε να αντιστρέψει αυτήν την απόφαση και να υπογράψει άλλη συμφωνία ενός έτους με τον σύλλογο. “Ο προπονητής της Μίλαν Stefano Pioli με ρώτησε τι ήθελα να κάνω. Απάντησα:” Όχι, δεν πρόκειται να συνεχίσω. Αρκετά.

Zlatan Ibrahimovic jokes that he runs AC Milan after epic win over Juventus

Η οικογένειά μου είναι επίσης σημαντική, είναι εδώ μόνη, είναι μια θυσία. Για έξι μήνες είναι εντάξει, αλλά δεν θέλω να μείνω άλλο ένα χρόνο. ” Ο Πιόλι μου είπε:” Εντάξει, σε σέβομαι, εντάξει. ” “Την επόμενη μέρα μιλήσαμε ξανά:” Όχι, αποφάσισα να συνταξιοδοτηθώ. Είναι η οριστική μου απόφαση. Ξεχάστε το συμβόλαιο, σε αυτήν την ηλικία δεν είναι σημαντικό. ” «Τότε κάτι άλλαξε μέσα μου. Δεν μπορούσα να σταματήσω και μετάνιωσα για την απόφαση μου. Κάλεσα την Μίλαν και τους είπα ότι αποφάσισα να συνεχίσω. Αλλά ναι. Στην αρχή είχα αποφασίσει: «Όχι, δεν θα μείνω τον επόμενο χρόνο».

«Ήδη στην Γιουνάιτεντ είχα σκεφτεί να σταματήσω. Ήμουν 35, 36 ετών». Ο Ιμπραίμοβιτς αποκάλυψε ότι ο τραυματισμός στο γόνατο με την Γιουνάιτεντ το 2017, που απειλεί την καριέρα του, μετά από την αποκατάσταση και την επιστροφή του, ήταν η αιτία που τον έπεισε ότι πρέπει να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερο. “Μετά τον τραυματισμό, είπα στον εαυτό μου να συνεχίσω όσο μπορώ να κρατήσω”, είπε ο άσος της Μίλαν.

“Χωρίς ποδόσφαιρο ποιος είμαι; Όταν δεν κάνεις αυτό που έχεις κάνει για 25 χρόνια, δεν είναι εύκολο. Είμαι έτοιμος; Όχι, γιατί νιώθω πολύ καλά.”

Η Μίλαν ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα για τον μεγάλο ηγέτη της ομάδας Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Δεν είναι ένας συνηθισμένος σούπερ σταρ σαν όλους τους άλλους που έχουν περάσει από το ποδόσφαιρο. Ανήκει σε δική του ξεχωριστή κατηγορία. Είναι 39 και παραμένει ON FIRE! Το έχουν καταλάβει όλοι στην Ιταλία. Είναι ο πρώτος σκόρερ στο καμπιονάτο. Ναι Ζλάταν, τελικά δεν σε βλέπουν ούτε και στα 39 σου χρόνια!

Ετοιμάζεται και η ταινία του «I Am Zlatan»

«Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι κάτι παραπάνω από παίκτης, είναι γνήσιος ηγέτης, ένα θρυλικό σύμβολο και ο τρόπος να είναι ξεχωριστός ταιριάζει μόνο σε αυτόν και δεν μπορεί να τον αντιγράψουν. Η ιστορία αυτού του σύγχρονου θρύλου που καθαγιάστηκε στην Ιταλία δεν θα μπορούσε παρά να ήταν μια σπουδαία ιστορία για το σινεμά»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ