Η Μίλαν του Ζλάταν σαρώνει. Ο Βασιλιάς να είναι καλά που την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου. Έχει πετύχει τα 10 από τα 18 γκολ της Μίλαν και την οδηγεί σε κάτι μαγικό! Ναι τίτλο! Στην Σουηδία έχει σαρώσει τα βραβεία εδώ και χρόνια για τον ποδοσφαιριστή της […]

Η Μίλαν του Ζλάταν σαρώνει. Ο Βασιλιάς να είναι καλά που την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου. Έχει πετύχει τα 10 από τα 18 γκολ της Μίλαν και την οδηγεί σε κάτι μαγικό! Ναι τίτλο!

Στην Σουηδία έχει σαρώσει τα βραβεία εδώ και χρόνια για τον ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Πολλοί Σουηδοί θα περίμεναν ότι τώρα που πέρασαν τα χρόνια δεν θα είναι ο Ζλάταν έτσι όπως ήταν και ο δρόμος για το βραβείο θα άνοιγε και για όλους, αλλά…

‘Ο Ζλάταν όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται και καλύτερος. Και στα 39 είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ.

HD wallpaper: soccer ac milan zlatan ibrahimovic 1920x1200 Sports Football HD Art | Wallpaper Flare

Η Μίλαν ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα για τον μεγάλο ηγέτη της ομάδας Ζλάταν Ιμπριμοβιτς

Ο Ζλάταν μιλάει για την επιστροφή του, τους στόχους του, αλλά και για την στιγμή που θα αποφασίσει να αποσυρθεί.

♦Αν είχα την φυσική κατάσταση όπως πριν από δέκα χρόνια και με τον τρόπο που σκέφτομαι τώρα το ποδόσφαιρο, κανείς δεν θα μπορούσε να με σταματήσει. Θα τους πέρναγα όλους. Δεν θα με έβλεπαν καν. Βέβαια και τώρα που το σκέφτομαι, ούτε και τώρα μπορούν να με κόψουν.

♦ Ποτέ δεν έχασα το πάθος από γι’ αυτό που κάνω.

♦ Η Μίλαν που εγώ γνωρίζω είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

♦ Την ημέρα που δεν θα είμαι τόσο καλός θα σταματήσω να αγωνίζομαι.

♦ Προσπαθώ να δώσω τα πάντα. Για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Δεν είναι ένας συνηθισμένος σούπερ σταρ σαν όλους τους άλλους που έχουν περάσει από το ποδόσφαιρο. Ανήκει σε δική του ξεχωριστή κατηγορία. Είναι 39 και παραμένει ON FIRE! Το έχουν καταλάβει όλοι στην Ιταλία. Είναι ο πρώτος σκόρερ στο καμπιονάτο. Ναι Ζλάταν, τελικά δεν σε βλέπουν ούτε και στα 39 σου χρόνια!

Ετοιμάζεται και η ταινία του «I Am Zlatan»

«Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι κάτι παραπάνω από παίκτης, είναι γνήσιος ηγέτης, ένα θρυλικό σύμβολο και ο τρόπος να είναι ξεχωριστός ταιριάζει μόνο σε αυτόν και δεν μπορεί να τον αντιγράψουν. Η ιστορία αυτού του σύγχρονου θρύλου που καθαγιάστηκε στην Ιταλία δεν θα μπορούσε παρά να ήταν μια σπουδαία ιστορία για το σινεμά»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ