Ο επιθετικός της Μίλαν Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, χωρίς ποδόσφαιρο δεν μπορεί, και η Μίλαν είναι η ομάδα που αγαπάει να παίζει την μπάλα  όπως μόνο αυτός γνωρίζει. Συμφώνησε και θα υπογράψει με τους Ροσονέρι μέχρι το καλοκαίρι του 2022, και μετά βλέπουμε. Με τον Βασιλιά ποτέ δεν ξέρεις!. Κάτοικος Μιλάνου μέχρι το 2022 θα παραμείνει ο […]

Ο επιθετικός της Μίλαν Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, χωρίς ποδόσφαιρο δεν μπορεί, και η Μίλαν είναι η ομάδα που αγαπάει να παίζει την μπάλα  όπως μόνο αυτός γνωρίζει. Συμφώνησε και θα υπογράψει με τους Ροσονέρι μέχρι το καλοκαίρι του 2022, και μετά βλέπουμε. Με τον Βασιλιά ποτέ δεν ξέρεις!.

Κάτοικος Μιλάνου μέχρι το 2022 θα παραμείνει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport».

Ο “Ίμπρα”, ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, την τελευταία 15ετία, συμφώνησε και πρόκειται ν’ ανανεώσει τις επόμενες ημέρες το συμβόλαιο του με την ομάδα του Μιλάνου για μια ακόμη σεζόν, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport». 

Ο 39χρονος άσος, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022, χωρίς μείωση των αποδοχών του, παραμένοντας στα έξι εκατ. ευρώ.

AC Milan: Ibrahimovic arrival at Serie A club was a godsend - Pioli - AS.com

Η Μίλαν του Ζλάταν σαρώνει. Ο Βασιλιάς να είναι καλά που την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου.  Στην Σουηδία έχει σαρώσει τα βραβεία εδώ και χρόνια για τον ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Πολλοί Σουηδοί θα περίμεναν ότι τώρα που πέρασαν τα χρόνια δεν θα είναι ο Ζλάταν έτσι όπως ήταν και ο δρόμος για το βραβείο θα άνοιγε και για όλους, αλλά…‘Ο Ζλάταν όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται και καλύτερος. Και στα 39 είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα τώρα, και πιο συγκεκριμένα της «Gazzetta dello Sport», ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του. Και όλα αυτά, τέσσερα χρόνια μετά την ανακοίνωση του Σουηδού σταρ ότι η θητεία του στην Εθνική ολοκληρώθηκε.

Από την πλευρά του, ο Γιάνε Άντερσον, ανέφερε τα εξής για την προοπτική επιστροφής του Ίμπρα στην Εθνική Σουηδίας: «Αν ο Ζλάταν ανοίξει την πόρτα, θα συζητήσουμε. Τα όσα είπαμε δεν θα γίνουν γνωστά».

Ο Ιμπραίμοβιτς έχει αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι είναι αειθαλής αυτή τη σεζόν. Η φόρμα του Σουηδού βοήθησε την Μίλαν να είναι πρωτοπόρος στην Serie A, και μάλιστα με διαφορά 3 βαθμών από την 2η στην βαθμολογία Ίντερ.

Zlatan Ibrahimovic scores for AC Milan in first start

“Η ομάδα είναι πεινασμένη, έχει επιθυμία”, δήλωσε ο Ζλάταν σε συνέντευξή του με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μίλαν, Μάσιμο Αμπροσίνι στο Sky Sport Italia. “Τα πάμε καλά. Δεν πρέπει να βάζουμε μεγάλους στόχους, αλλά να κοιτάμε το επόμενο κάθε φορά. Η ομάδα πρέπει να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερα στο γήπεδο, γιατί είναι πολύ νέα. “Τώρα δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Όλοι θυμούνται μόνο το τελευταίο παιχνίδι.”

Αφού έφυγε από το LA Galaxy στο τέλος της σεζόν MLS του 2019, ο Ζλάταν επέλεξε να επιστρέψει στο Μιλάνο επτά χρόνια μετά την αποχώρησή του, λέγοντας ότι ανυπομονούσε να αντιμετωπίσει την πρόκληση της αλλαγής θέσης των Rossoneri.

“Αντί να πάω σε μια ομάδα που είναι ήδη στην κορυφή, είναι καλύτερο να τους πάω πίσω στην κορυφή”, δήλωσε ο Ιμπραίμοβιτς. «Αν φοβόμουν, δεν θα είχα υπογράψει. Όπως και στη (Μάντσεστερ) Γιουνάιτεντ, μου είπαν ότι δεν μπορούσα, γιατί ήμουν πολύ μεγάλος. “Πριν από δέκα χρόνια είχα μια άλλη προσωπική κατάσταση, ένα άλλο εγώ. Αλλά σήμερα έχω περισσότερη εμπειρία. Όταν είσαι νέος είσαι πιο rock ‘n’ roll, τώρα καταλαβαίνω τις καταστάσεις περισσότερο.”

Zlatan Ibrahimovic jokes that he runs AC Milan after epic win over Juventus

“Χωρίς ποδόσφαιρο ποιος είμαι; Όταν δεν κάνεις αυτό που έχεις κάνει για 25 χρόνια, δεν είναι εύκολο. Είμαι έτοιμος; Όχι, γιατί νιώθω πολύ καλά.”

Η Μίλαν ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα για τον μεγάλο ηγέτη της ομάδας Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Δεν είναι ένας συνηθισμένος σούπερ σταρ σαν όλους τους άλλους που έχουν περάσει από το ποδόσφαιρο. Ανήκει σε δική του ξεχωριστή κατηγορία. Είναι 39 και παραμένει ON FIRE! Το έχουν καταλάβει όλοι στην Ιταλία. Είναι ο πρώτος σκόρερ στο καμπιονάτο. Ναι Ζλάταν, τελικά δεν σε βλέπουν ούτε και στα 39 σου χρόνια!

Ετοιμάζεται και η ταινία του «I Am Zlatan»

«Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι κάτι παραπάνω από παίκτης, είναι γνήσιος ηγέτης, ένα θρυλικό σύμβολο και ο τρόπος να είναι ξεχωριστός ταιριάζει μόνο σε αυτόν και δεν μπορεί να τον αντιγράψουν. Η ιστορία αυτού του σύγχρονου θρύλου που καθαγιάστηκε στην Ιταλία δεν θα μπορούσε παρά να ήταν μια σπουδαία ιστορία για το σινεμά»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ