Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του, και την πρόκριση στην φάση των 16. Σημαντική δήλωση του μετά τον αγώνα ότι δεν θα γίνει ποτέ ο Σερ Άλεξ της Ρεάλ.  Με μια καλή εμφάνιση η Ρεάλ κέρδισε την Γκλάντμπαχ με δύο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά […]

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του, και την πρόκριση στην φάση των 16. Σημαντική δήλωση του μετά τον αγώνα ότι δεν θα γίνει ποτέ ο Σερ Άλεξ της Ρεάλ

Με μια καλή εμφάνιση η Ρεάλ κέρδισε την Γκλάντμπαχ με δύο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά και ήταν συνεπής με την ιστορία της. 29/29 προκρίσεις για την Βασίλισσα. Στην χρυσή τριάδα της διοργάνωσης ο μεγάλος σκόρερ της Ρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με σχετικό εύκολο τρόπο, πολύ πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ. Ας είναι καλά ο τερματοφύλακας της Γερμανικής ομάδας και οι πολλες χαμένες ευκαιρίες της Ρεάλ και έμεινε στο σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Στο τέλος πανηγύρισαν και οι δύο ομάδες και αφήσαν το κλάμα στο Μιλάνο.

Ο Ζινεντίν Ζίνταν ήταν ευχαριστημένος για την πρόκριση και την εμφάνιση των «μερέχνες», και έκανε ορισμένες ενδιαφέρουσες δηλώσεις:

«Δεν πρόκειται ποτέ να είμαι ο Φέργκιουσον της Ρεάλ, αυτό είναι σίγουρο. Θέλω να απολαύσω αυτό που κάνω. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνω εδώ, δεν το σκέφτομαι. Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε αυτό το κλαμπ και μου αρέσει να είμαι εδώ ακόμη και σε δύσκολες στιγμές. Αυτές είναι στιγμές της ζωής. Πρέπει να βελτιώσω κάποια πράγματα, ωστόσο δεν ξέρω μέχρι πότε. Βρίσκομαι αρκετό καιρό στην Ισπανία και στην Μαδρίτη και θέλω να συνεχίσω»

Zidane: I'll never be Real Madrid version of Sir Alex Ferguson

«Στο τέλος είμαστε όλοι μαζί. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου. Είναι οι πιο σημαντικοί. Παλεύω μαζί τους, ετοιμάζω πράγματα αλλά αυτοί είναι που παλεύουν στον αγωνιστικό χώρο και είμαι χαρούμενος για το πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν».

«Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, δεν μπορείς πάντα να παίζεις καλά, είναι αδύνατο. Θα προσπαθούμε πάντα να νικάμε, οι παίκτες θέλουν πάντα να παίζουν καλά».

Σύμφωνα με την «Diariogol», ο ίδιος ο προπονητής θέλει να αποχωρήσει από τους «μερέχνες», αφού δεν είναι ευχαριστημένος από την μεταγραφική ενίσχυση της Ρεάλ, καθώς ζήτησε τους Πογκμπά, Μανέ, Καμαβίνγκα, και δεν εγινε τίποτα. Έχει ενοχληθεί επίσης και από τις επαφές της διοίκησης με τον Ποκετίνο.

Θα φύγει εάν όμως στο ενδιάμεσο δεν υπάρξει απόλυση. όλα είναι ανοιχτά, αφού δεν είναι επιτυχία για την Ρεάλ να προκρίνεται στην τελευταία αγωνιστική στην επόμενη φάση. Μόνο οι κούπες μετράνε για την Βασίλισσα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ