Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του, και την νίκη στο ντέρμπι της Μαδρίτης, λίγες μέρες μετά την επίσης καλή εμφάνιση και την νίκη πρωτιάς στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Γκλάντμπαχ. Είναι γνωστό σε όλους ότι ποδοσφαιριστές που δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής είναι […]

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του, και την νίκη στο ντέρμπι της Μαδρίτης, λίγες μέρες μετά την επίσης καλή εμφάνιση και την νίκη πρωτιάς στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Γκλάντμπαχ.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ποδοσφαιριστές που δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής είναι πάντα στο παράπονο, και ο καθένας το εκφράζει διαφορετικά στον προπονητή του. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ρεάλ με την περίπτωση του Ισκό να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα και από κοντά η περίπτωση του Μαρσέλο, που δεν βλέπουν πια ενδεκάδα. 

Πριν λίγο καιρό είχαμε τα παράπονο του Ισκο, που ακούστηκε να λέει σε πηγαδάκι:

Μια κουβέντα των Ίσκο, Μαρσέλο, Μόντριτς, Βάθκεθ, Μιλιτάο και Γιόβιτς, έφερε στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός Movistar.

Στο βίντεο, εμφανίζεται ο Ίσκο να γκρινιάζει για τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Ζινεντίν Ζιντάν. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ακούγεται να λέει πως “αν είναι να με κάνει αλλαγή, με αλλάζει στο 50′ ή στο 60′, μερικές φορές και στο ημίχρονο. Αν είναι να με βάλει μέσα, με βάζει στο 80′”, με τους Μαρσέλο και Μόντριτς να χαμογελούν.

Ο Ζιντάν που ξέρει πολύ καλά τι λέγεται στα αποδυτήρια και μεταξύ των ποδοσφαιριστών βρήκε ευκαιρία και μετά την νίκη επί της Ατλέτικο έκανε ορισμένες δηλώσεις για τους Ίσκο και Μαρσέλο:

«Η αλήθεια είναι πως γνωρίζω τι ποδοσφαιριστές είναι ο Μαρσέλο και το τι ακριβώς μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Ο Μεντί κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις και έτσι ο Μαρσέλο δεν παίζει τόσο πολύ. Πάντως συνεχίζει να προπονείται σκληρά και κάνει αυτό που ξέρει. Είναι αλήθεια επίσης πως δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες, αλλά αυτό δεν γίνει επειδή έχει κάνει κάτι λάθος. Θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα ματς»

«Ο Ίσκο είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς και το έχει πει αρκετές φορές. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν αγωνίζεται αρκετά. Δεν του δίνω την ευκαιρία για να δείξει τι μπορεί να προσφέρει στον σύλλογο. Δεν νιώθω ωραία για αυτό και θυμάμαι πάντα τις καλές στιγμές που έχω ζήσει με αυτούς. Πρέπει να δουλέψει σκληρά για να πάρει και νέα ευκαιρία»

Ο Ζινεντίν Ζίνταν για το μέλλον του στην Ρεάλ:

«Δεν πρόκειται ποτέ να είμαι ο Φέργκιουσον της Ρεάλ, αυτό είναι σίγουρο. Θέλω να απολαύσω αυτό που κάνω. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνω εδώ, δεν το σκέφτομαι. Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε αυτό το κλαμπ και μου αρέσει να είμαι εδώ ακόμη και σε δύσκολες στιγμές. Αυτές είναι στιγμές της ζωής. Πρέπει να βελτιώσω κάποια πράγματα, ωστόσο δεν ξέρω μέχρι πότε. Βρίσκομαι αρκετό καιρό στην Ισπανία και στην Μαδρίτη και θέλω να συνεχίσω»

«Στο τέλος είμαστε όλοι μαζί. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου. Είναι οι πιο σημαντικοί. Παλεύω μαζί τους, ετοιμάζω πράγματα αλλά αυτοί είναι που παλεύουν στον αγωνιστικό χώρο και είμαι χαρούμενος για το πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν».

«Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, δεν μπορείς πάντα να παίζεις καλά, είναι αδύνατο. Θα προσπαθούμε πάντα να νικάμε, οι παίκτες θέλουν πάντα να παίζουν καλά».

Σύμφωνα με την «Diariogol», ο ίδιος ο προπονητής θέλει να αποχωρήσει από τους «μερέχνες», αφού δεν είναι ευχαριστημένος από την μεταγραφική ενίσχυση της Ρεάλ, καθώς ζήτησε τους Πογκμπά, Μανέ, Καμαβίνγκα, και δεν εγινε τίποτα. Έχει ενοχληθεί επίσης και από τις επαφές της διοίκησης με τον Ποκετίνο.

Θα φύγει εάν όμως στο ενδιάμεσο δεν υπάρξει απόλυση. όλα είναι ανοιχτά, αφού δεν είναι επιτυχία για την Ρεάλ να προκρίνεται στην τελευταία αγωνιστική στην επόμενη φάση. Μόνο οι κούπες μετράνε για την Βασίλισσα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ