Σε άλλες πολιτείες ο Φιλ Νέβιλ  και η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του MLS την πρόσληψη του άλλοτε ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Αγγλίας των γυναικών. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ που είναι ένας εκ των ιδιοκτητών της Αμερικάνικης ομάδας ήταν συμπαίχτης με τον Νέβιλ στην Εθνική Αγγλίας και […]

Σε άλλες πολιτείες ο Φιλ Νέβιλ  και η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του MLS την πρόσληψη του άλλοτε ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Αγγλίας των γυναικών.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ που είναι ένας εκ των ιδιοκτητών της Αμερικάνικης ομάδας ήταν συμπαίχτης με τον Νέβιλ στην Εθνική Αγγλίας και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι δηλώσεις του Μπέκαμ για την πρόσληψη του Φίλ Νέβιλ:

“Είμαι απίστευτα χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνεται να προπονήσω την Ίντερ Μαϊάμι, είναι ένας πολύ νεαρός σύλλογος με μεγάλες προοπτικές και δεσμεύομαι για να δημιουργήσω μία ανταγωνιστική ποδοσφαιρική κουλτουρα που θα είμαστε όλοι υπερήφανοι για αυτήν”

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα που στέκονται

Ο Φιλ έχει βαθιά εμπειρία στο ποδόσφαιρο ως παίκτης και ως προπονητής τόσο σε συλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο και κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους προπονητές και παίκτες.

Ξέρω τις ικανότητές του ως άτομο, όπως επίσης την αφοσίωση και την τιμιότητά του αλλά και την εκπληκτική του ενέργεια και την όρεξή του για δουλειά.

Όσοι έχουν παίξει ή έχουν δουλέψει με τον Φιλ ξέρουν πως είναι φυσικός ηγέτης και νομίζω πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτόν να έρθει στην ομάδα μας”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ