O ποδοσφαιριστής των Παρτενοπέι ετοιμάζεται για μια δύσκολη σεζόν. Το μέλλον του είναι πιο αβέβαιο από ποτέ. Ο διεθνής Ιταλός άσος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου του και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις τον έχει στο… περίμενε. Ο πρόεδρος της Νάπολι δεν έχει καλέσει ακόμη τον Ινσίνιε για συζητήσεις και στην Ιντερ μπαίνουν σκέψεις, σύμφωνα με […]

O ποδοσφαιριστής των Παρτενοπέι ετοιμάζεται για μια δύσκολη σεζόν. Το μέλλον του είναι πιο αβέβαιο από ποτέ. Ο διεθνής Ιταλός άσος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου του και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις τον έχει στο… περίμενε. Ο πρόεδρος της Νάπολι δεν έχει καλέσει ακόμη τον Ινσίνιε για συζητήσεις και στην Ιντερ μπαίνουν σκέψεις, σύμφωνα με το Sky Italia.

Ανάμεσα στους Νερατζούρι και τον αρχηγό των Παρτενοπέι υπήρξε επαφή. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει και συμφωνία, αλλά στο Μιλάνο κάνουν διάφορες σκέψεις. Σύμφωνα με το Sky Italia, μάλιστα, η Ιντερ έχει αποφασίσει τι θα προσφέρει στη Νάπολι για τον Ινσίνιε, αν δει ότι είναι εφικτή περίπτωση.

Ο παίκτης μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο και οι Μιλανέζοι θα προσφέρουν μέχρι 25 εκατ. ευρώ. Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, βέβαια, υπογραμμίζεται πως δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο τίποτα. Ναι μεν υπάρχει ενδιαφέρον, ναι μεν υπήρξε επαφή, αλλά για τον διεθνή Ιταλό προτεραιότητα είναι η ανανέωση του συμβολαίου του. Αυτό, όμως, δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο αλλά και από την ομάδα του.

Αναμονή, επομένως, για να δούμε αν μπορεί να συμβεί μια τέτοια μεταγραφή – έκπληξη. Με το ρεπορτάζ του Sky Italia να έρχεται μία μέρα μετά από αυτό της Gazzetta dello Sport για τα δύο λάθη του Ινσίνιε που δεν του έχει συγχωρέσει ο Ντε Λαουρέντις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ