Το ντέρμπι της Μαδρίτης πριν ξεκινήσει ήταν μια αμφίρροπη συνάντηση, με την προβληματική γηπεδούχο εναντίον του τρένου του Σιμεόνε. Αλλά η Βασίλισσα έχει τον τρόπο της να πει ότι το αφεντικό της Μαδρίτης λέγεται Ρεάλ. Η Ατλέτικο γνώρισε την πρώτη ήττα της και τέλος το μεγάλο σερί της. Η Ατλέτικο ή καλύτερα το… φάντασμά της, […]

Το ντέρμπι της Μαδρίτης πριν ξεκινήσει ήταν μια αμφίρροπη συνάντηση, με την προβληματική γηπεδούχο εναντίον του τρένου του Σιμεόνε. Αλλά η Βασίλισσα έχει τον τρόπο της να πει ότι το αφεντικό της Μαδρίτης λέγεται Ρεάλ. Η Ατλέτικο γνώρισε την πρώτη ήττα της και τέλος το μεγάλο σερί της. Η Ατλέτικο ή καλύτερα το… φάντασμά της, είχε μείνει στα… αποδυτήρια.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν αήττητη στα 26 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της La Liga, και διατηρούσε το μεγαλύτερο αήττητο σερί της ανάμεσα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Και από την άλλη μια Ρεάλ  που δεν μπορεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό και το ένα χαστούκι διαδέχεται το άλλο σε Ευρώπη και Λα Λίγκα. Αλλά όταν η πατάτα είναι καυτή έχει τον τρόπο της.

Το έκανε με την Γκλάντμπαχ που έπαιζε την Ευρωπαϊκή της ύπαρξη, το έκανε και σήμερα και μπήκε ξανά στο κόλπο του τίτλου επί της αήττητης Ατλέτικο. Ηταν 1η Φεβρουαρίου 2020. Η Ρεάλ νικούσε 1-0 την Ατλέτικο στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” και την έστελνε εκτός μάχης τίτλου, τον οποίο εκείνη κατακτούσε στο φινάλε. Από εκείνη τη μέρα οι Ροχιμπλάνκος δεν έχασαν άλλο ματς πρωταθλήματος, τρέχοντας το κορυφαίο αήττητο σερί της ιστορίας τους στη La Liga (26 αγωνιστικές). Ωσπου χρειάστηκε να ξαναπαίξει με το αφεντικό της πρωτεύουσας. Η Ρεάλ την καθάρισε ξανά (2-0), την πλησίασε στο -3 (σ.σ.: με ματς περισσότερο) και ξαναμπήκε στο παιχνίδι του τίτλου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν μπήκε πολύ καλύτερα στον αγώνα,με σωστή ανάπτυξη και ωραία κυκλοφορία της μπάλας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δημιουργούσε και επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Όμπλακ. Οι γηπεδούχοι έκρουσαν το πρώτο καμπανάκι στο 10ο λεπτό με το δοκάρι του Μπενζεμά, για να ανοίξουν τελικά το σκορ πέντε λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Κασεμίρο μετά από εκτέλεση φάουλ του Κρόος.

Στο 63 ο Καρβαχάλ πιάνει ένα άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή του Όμπλακ κάνοντας το 2 – 0 και γράφοντας ουσιαστικά τον επίλογο της αναμέτρησης με τις προσπάθειες των δυο ομάδων στην συνέχεια να μην διαφοροποιούν το τελικό αποτέλεσμα. 

https://www.youtube.com/watch?v=gQjmqwlc8cw

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ