Αυτή η Μπάγερν δεν έχει αντίπαλο στην Γερμανία και όχι μόνο και το απέδειξε και μέσα στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Τι και εάν προηγήθηκε η Ντόρτμουν τι και εάν ακυρώθηκαν δύο γκολ του Λεβαντόφσκι, η αρμάδα του Φλικ συνέχισε την προέλαση της για την κατάκτηση μιας ακόμα Μπουντεσλίγκα. Σοκαριστικός και μάλλον σοβαρός τραυματισμός του Κίμιχ! […]

Αυτή η Μπάγερν δεν έχει αντίπαλο στην Γερμανία και όχι μόνο και το απέδειξε και μέσα στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Τι και εάν προηγήθηκε η Ντόρτμουν τι και εάν ακυρώθηκαν δύο γκολ του Λεβαντόφσκι, η αρμάδα του Φλικ συνέχισε την προέλαση της για την κατάκτηση μιας ακόμα Μπουντεσλίγκα. Σοκαριστικός και μάλλον σοβαρός τραυματισμός του Κίμιχ!

Το παλεύουν το προσπαθούν αλλά στο τέλος το πρωτάθλημα το παίρνει η Μπάγερν. Δεν θα αλλάξει ούτε και φέτος η συνήθεια πολλών ετών.

Βάφτηκε κόκκινο το το Klassiker

Ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε με το 0-0 στα αποδυτήρια, μπήκαν στο τέλος όχι ένα, αλλά δύο γκολ. Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε στο 45’, όταν μετά από εξαιρετική σέντρα του Γκερέρο, ο Ρόις, ο οποίος βρέθηκε ανενόχλητος στη μικρή περιοχή, «εκτέλεσε» τον Νόιερ, κάνοντας το 1-0. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αλάμπα μετά από «κομπίνα» σε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό «Γ» του Μπούρκι ισοφαρίζοντας 1-1.
.
Ο Ερναντέζ έκανε «συστημένη» σέντρα στο κεφάλι του Λεβαντόφσκι και ο Πολωνός την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1, πετυχαίνοντας το 11ο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Στο 80’ και μετά από μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Σανέ, ο οποίος είχε μπει στο γήπεδο στο 69’, έκανε ένα σλάλομ και «κάρφωσε» τον Μπούρκι, γράφοντας το 3-1. Όμως, οι Βεστφαλοί δεν το έβαλαν κάτω. Τρία λεπτά αργότερα, σε μια δική τους αντεπίθεση, ο Χάαλαντ αυτή τη φορά βρήκε στόχο, μειώνοντας σε 3-2.
.

Σοκαριστικός και μάλλον σοβαρός τραυματισμός του Κίμιχ

.

Ο 25χρονος άσος τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, πέφτοντας στο έδαφος στην προσπάθειά του να ανακόψει αντεπίθεση των γηπεδούχων. Έγινε αλλαγή στο 36′ με τον Τολισό να παίρνει τη θέση του.

Μάλιστα, ο πόνος ήταν τόσο έντονος που δάκρυσε ο διεθνής άσος και μάλιστα σύμφωνα με τα Μέσα στη Γερμανία υπάρχει φόβος για σοβαρό τραυματισμό, που θα τον αφήσει καιρό εκτός. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για κάτι φρέσκο ακόμα, δεν γίνεται να υπάρξει ασφαλής εκτίμηση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ