Ακόμα μια απαγόρευση από την UEFA με την Ρωσία στο βάθος.

Ποιος είπε ότι οι κυρώσεις για την Ρωσία αλλά και για όσους τάσσονται υπέρ της σταμάτησαν; Αντίθετα συνεχίζονται κανονικότατα. Μία ακόμα απόφαση πήρε η UEFA την Υπερδνειστερία. Η συγκεκριμένη περιοχή είναι  κράτος στη Μολδαβία στην Ανατολική Ευρώπη και θέλει να ενωθεί με την Ρωσία αν και οι δύο αυτές περιοχές δεν συνορεύουν.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η UEFA μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η απόφαση βασίζεται σε σκέψεις και στα συμπεράσματα που συνάγονται με συνέπεια από φορείς που ειδικεύονται στη διεθνή πολιτική και στρατηγική ανάλυση, τις εκθέσεις των οποίων συμβουλεύτηκε η διοίκηση της UEFA, μετά την αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης στην περιοχή της Υπερδνειστερίας».

Κάλεσε την πρωταθλήτρια Μολδαβίας, Σέριφ Τίρασπολ, του Στέφανου Ευαγγέλου, να δηλώσει μια έδρα για τα παιχνίδια της στα προκριματικά του Champions League, καθώς, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, απαγορεύεται η διεξαγωγή αγώνων στην ευρύτερη περιοχή της Υπερδνειστερίας. Αυτό θα ισχύσει από την αρχή της ευρωπαϊκής τους πορείας από τα προκριματικά του Champions League.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ