Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι γνωστό ότι από τον κορονοιό είχε χάσει και την αδελφή του, που αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει τώρα ο προπονητής της Νάπολι.  Υπενθυμίζουμε πως ο Ιταλός τεχνικός έχασε την αδερφή του Φραντζέσκα σε ηλικία 37 ετών, καθώς υπέφερε από μια σπάνια ασθένεια και είχε υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων. Μετά τον αγώνα […]

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι γνωστό ότι από τον κορονοιό είχε χάσει και την αδελφή του, που αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει τώρα ο προπονητής της Νάπολι. 

Υπενθυμίζουμε πως ο Ιταλός τεχνικός έχασε την αδερφή του Φραντζέσκα σε ηλικία 37 ετών, καθώς υπέφερε από μια σπάνια ασθένεια και είχε υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων.

Μετά τον αγώνα της Νάπολι με την Τορίνο μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Eίμαι ζωντανός, έχω ακούσει ότι έχω ένα μήνα ζωής. Είναι μια αυτοάνοση ασθένεια η οποία εμφανίστηκε σε μένα για τρίτη φορά αλλά θα περάσει. Το μάτι θα επιστρέψει στη θέση του. Θα επιστρέψω πιο όμορφος. Οι παίκτες μου ήταν κοντά μου, τις τελευταίες μέρες νιώθω λίγο καλύτερα, αλλά ήμουν πολύ κουρασμένος. Μόνο ένας ανόητος σαν εμένα μπορεί να σταθεί. Δεν μου αρέσει να είμαι έτσι και να βλέπω ανθρώπους που είναι ενθουσιασμένοι να με βλέπουν έτσι. Αν έφευγα από τη ζωή θα ήθελα να πεθάνω σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο» 

Η ασθένειά του Τζενάρο Γκατούζο είναι μια νευρομυϊκή διαταραχή που οδηγεί σε αδυναμία και ραγδαία εξάντληση των σκελετικών μυών. Με αυτό δυσκολεύεται να μείνει όρθιος. Το 2014 υπήρξε προπονητής στον ΟΦΗ για ένα εξάμηνο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ