Είναι πολύ πιθανό να χωρίσουν οι δρόμοι Τσέλσι-Πούλισιτς, με την ομάδα του Λονδίνου να βρίσκει την περίπτωση του Κομάν, ελκυστική! Η Τσέλσι, όπως όλα δείχνουν, θα έχει ένα κενό στο ρόστερ, ενόψει της επόμενης σεζόν. Καθώς ο Κρίστιαν Πούλισιτς αναμένεται να αποχωρήσει από την Αγγλική ομάδα. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Τσέλσι έχει βάλει […]

Είναι πολύ πιθανό να χωρίσουν οι δρόμοι Τσέλσι-Πούλισιτς, με την ομάδα του Λονδίνου να βρίσκει την περίπτωση του Κομάν, ελκυστική!

Η Τσέλσι, όπως όλα δείχνουν, θα έχει ένα κενό στο ρόστερ, ενόψει της επόμενης σεζόν. Καθώς ο Κρίστιαν Πούλισιτς αναμένεται να αποχωρήσει από την Αγγλική ομάδα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Τσέλσι έχει βάλει στα «ραντάρ» της τον παίκτη της Μπάγερν, Κίνγκσλεϊ Κομάν. Και αναμένεται να κάνει κίνηση, εάν υπάρξει αποχώρηση.

Μάλιστα, η Γερμανική ομάδα πρότεινε νέο συμβόλαιο στον παίκτη της, με τον ίδιο να αρνείται. Κι κάπως έτσι φουντώνουν τα σενάρια και… παίρνουν φωτιά για τον Κομάν.

Το «αρνητικό» στην υπόθεση Κομάν είναι πως, εάν τελικά αποχωρήσει από την Μπάγερν, αναμένεται να γίνει Αγγλικός «εμφύλιος». Οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρονται επίσης για τον παίκτη, κι ίσως χρειαστεί να γίνουν αρκετές διαπραγματεύσεις.

Ο παίκτης έχει 6 τέρματα και 13 ασίστ, σε 27 ματς φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ