Σύμφωνα με τη Repubblica, η απόφαση της UEFA για διετή αποκλεισμό των συγκεκριμένων συλλόγων που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία της ΕΣΛ είναι ειλημμένη. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει αποφασίσει να αποβάλει από το Τσάμπιονς Λιγκ τις τρεις ομάδες που πρωτοστάτησαν. Για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας. Αλλά και τις μοναδικές που δεν έχουν μετανιώσει για την […]

Σύμφωνα με τη Repubblica, η απόφαση της UEFA για διετή αποκλεισμό των συγκεκριμένων συλλόγων που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία της ΕΣΛ είναι ειλημμένη.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει αποφασίσει να αποβάλει από το Τσάμπιονς Λιγκ τις τρεις ομάδες που πρωτοστάτησαν. Για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας. Αλλά και τις μοναδικές που δεν έχουν μετανιώσει για την απόφασή τους. Και παραμένουν σε ανοιχτή κόντρα με την UEFA, έχοντας πρόσφατα εκδώσει και κοινή ανακοίνωση εναντίον της.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας, η απόφαση της UEFA για διετή αποκλεισμό των συγκεκριμένων συλλόγων είναι ειλημμένη και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα.

Αλλωστε, την πρόθεση της UEFA φωτογράφισε νωρίτερα μέσα στην ημέρα και ο πρόεδρός της Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Telegraph, επεσήμανε ότι οι τρεις σύλλογοι συνεχίζουν να απειλούν την ομοσπονδία και πρόσθεσε: «Δύο Ισπανοί και ένας Ιταλός συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η γη είναι… επίπεδη. Ακόμα και οι πλέον αδαείς άνθρωποι στον κόσμο αντιλαμβάνονται πως η Ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα έχει τελειώσει. Νομίζω πως οι τρεις σύλλογοι μας βοήθησαν κατά κάποιον τρόπο, επειδή τώρα είναι ευκολότερο να μιλήσουμε για αλληλεγγύη. Οι ίδιοι μας έλεγαν ότι το Τσάμπιονς Λιγκ έχει… τελειώσει, αλλά μας έστειλαν αίτημα συμμετοχής για την επόμενη χρονιά. Ισως τώρα μπορούμε απλά να τους πούμε πηγαίνετε στη Σούπερ Λίγκα αν δεν σας αρέσει».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ