Η Λίβερπουλ με τον Μο Σαλάχ σε τρομερό βράδυ πέρασε εύκολα από το Carrow Road επί της νεοφώτιστης Νόριτς των Γιαννούλη – Τζόλη και άρχισε με το δεξί το νέο πρωτάθλημα. Εξαιρετικός για τους “Reds” o Kωστας Τσιμίκας που πήρε την ευκαιρία και ξεκίνησε ως βασικός στην πρεμιέρα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλποπ ήταν αρκετά […]

Η Λίβερπουλ με τον Μο Σαλάχ σε τρομερό βράδυ πέρασε εύκολα από το Carrow Road επί της νεοφώτιστης Νόριτς των ΓιαννούληΤζόλη και άρχισε με το δεξί το νέο πρωτάθλημα.

Εξαιρετικός για τους “Reds” o Kωστας Τσιμίκας που πήρε την ευκαιρία και ξεκίνησε ως βασικός στην πρεμιέρα.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλποπ ήταν αρκετά ανώτερη. Ωστόσο η πρώτη ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Πούκι να βρίσκεται απέναντι από τον Άλισον. Αλλά τον Βραζιλιάνο να διώχνει.

Οι κόκκινοι ωστόσο πήραν προβάδισμα στο πρώτο μέρος. Ο Σαλάχ βρήκε ωραία τον Ζότα στο 26ο λεπτό, που με δυνατό σουτ νίκησε τον Κρουλ για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη η Λίβερπουλ μέσα σε εννέα λεπτά ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση νίκη. Ο Φιρμίνο έκανε την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στο 61′. Και τέσσερα λεπτά μετά σκόραρε. Ο Σαλάχ μετά από κόντρες βρήκε τον Βραζιλιάνο. Που με πλασέ έκανε το 2-0, ενώ εννέα λεπτά μετά ο Μο Σαλάχ με ένα τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή. Εγινε ο πρώτος στην ιστορία που σκοράρει σε 5 διαδοχικές πρεμιέρες πρωταθλήματος.

Έτσι η Λίβερπουλ έκανε το πρώτο βήμα όπως θα ήθελε ο Κλοπ, με τον Τσιμίκα να καλύπτει επάξια το κενό του Ρόμπερτσον, ενώ ο Γιαννούλης προσπάθησε και ήταν θετικός στην πρώτη του παρουσία στην Premier League.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ