Το όνειρο του κάθε τερματοφύλακα είναι να πετύχει γκολ ,και μάλιστα καθοριστικό στην τελευταία φάση του αγώνα. Και σήμερα ο Αρνό Μποντάρ, τερματοφύλακας της Σταντάρ Λιέγης έκανε το όνειρο του πραγματικότητα στον αγώνα εντός έδρας επί της Έουπεν. Πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα, και έγινε ο ήρωας της αγωνιστικής. […]

Το όνειρο του κάθε τερματοφύλακα είναι να πετύχει γκολ ,και μάλιστα καθοριστικό στην τελευταία φάση του αγώνα. Και σήμερα ο Αρνό Μποντάρ, τερματοφύλακας της Σταντάρ Λιέγης έκανε το όνειρο του πραγματικότητα στον αγώνα εντός έδρας επί της Έουπεν. Πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα, και έγινε ο ήρωας της αγωνιστικής.

Η Σταντάρ Λιέγης που δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στο φετινό πρωτάθλημα που έχει απολογισμό μια νίκη στους τελευταίους επτά αγώνες της ανεξαρτήτου διοργάνωσης, ήταν έτοιμη να γράψει ακόμα μια ήττα, αλλά η λύτρωση ήρθε από τον γκολκίπερ της.

Με το σκορ να είναι  2-1 και να βρισκόμαστε στην τελευταία φάση του αγώνα και ο τερματοφύλακας της πήρε το οκ από τον πάγκο να προωθηθεί στην αντίπαλη περιοχή. Και ήταν η δική του στιγμή, αφού η μπάλα έφτασε στα πόδια του και απλά την έστειλε στα δίχτυά με πλασεδάκι από την  μικρή περιοχή.

Ο Αρνό Μποντάρ, μπήκε στο ιδιαίτερο βιβλίο των τερματοφυλάκων σκόρερ

https://www.youtube.com/watch?v=lQqcpT2y9qk

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ