Μέχρι πριν 15 μέρες ήταν το μεγάλο φαβορί η ομάδα του Πιόλι, αλλά τώρα βλέπει την πλάτη της μεγάλη της αντιπάλου. Φυσικά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Και χρειάζεται όλα τα όπλα της. Αλλά ο “Βασιλιάς” της και φυσικός αρχηγός Ζλάταν θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές, υποχρεώσεις για τις επόμενες 20 ημέρες. Η ομάδα του […]

Μέχρι πριν 15 μέρες ήταν το μεγάλο φαβορί η ομάδα του Πιόλι, αλλά τώρα βλέπει την πλάτη της μεγάλη της αντιπάλου. Φυσικά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Και χρειάζεται όλα τα όπλα της. Αλλά ο “Βασιλιάς” της και φυσικός αρχηγός Ζλάταν θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές, υποχρεώσεις για τις επόμενες 20 ημέρες.

Η ομάδα του Κοντε είχε συνεχίσει την επέλαση της για το σκουντέτο, και η Μίλαν ήταν με την πλάτη στον τοίχο και σε οχι και τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση. Αλλά μίλησε το μεγάλο πάθος για την νίκη και η ψυχή των ποδοσφαιριστών της. Μεγάλη νίκη στην αιώνια πόλη επί της Ρόμα με 2-1 και η κούρσα για τον τίτλο συνεχίζεται.

Ο Σουηδός στράικερ αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο στο 56′ και την Δευτέρα (1/3) υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, που έδειξαν πως έχει τραύμα στον αριστερό προσαγωγό και θα αναγκαστεί να μείνει -όπως όλα δείχνουν- για 3 εβδομάδες μίνιμουμ εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τα ματς πρωταθλήματος με Ουντινέζε, Βερόνα, Νάπολι και Φιορεντίνα, όπως επίσης και τα δύο ραντεβού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (στις 11 και 18 Μαρτίου) για τους “16” του Europa League, με τα ευχάριστα για τους ροσονέρι να είναι πως οι περιπτώσεις των Τσαλχάνογλου και Ρέμπιτς είναι ήπιες και είναι αμφίβολοι μόνο για το προσεχές ματς με την Ουντινέζε την Τετάρτη (3/3).

Δεν θα γινόμουν προπονητής, γιατί θα έριχνα μπουνιές στους παίκτες

Eρώτηση, αν σκέφτεται να γίνει προπονητής

«Αδύνατον. Μέσα στο παιχνίδι θα έριχνα μπουνιά σε τουλάχιστον δύο παίκτες και μετά το ματς σε άλλους οκτώ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ