Η φετινή Τότεναμ είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Και το μήνυμα εστάλει σε όλες τις κατευθύνσεις. Η Τότεναμ πέτυχε… special νίκη 2-0 επί της Μάντσεστερ, επέστρεψε στην κορυφή. Αλλά ο Λεβί έφερε δυσάρεστα νέα για το οικονομικό κομμάτι της ομάδας.  Συγκεκριμένα η Τότεναμ μετά το μεγάλο άνοιγμα για το γήπεδο αξίας 1,2 δισεκατομμυρίων λιρών που […]

Η φετινή Τότεναμ είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Και το μήνυμα εστάλει σε όλες τις κατευθύνσεις. Η Τότεναμ πέτυχε… special νίκη 2-0 επί της Μάντσεστερ, επέστρεψε στην κορυφή. Αλλά ο Λεβί έφερε δυσάρεστα νέα για το οικονομικό κομμάτι της ομάδας. 

Συγκεκριμένα η Τότεναμ μετά το μεγάλο άνοιγμα για το γήπεδο αξίας 1,2 δισεκατομμυρίων λιρών που χρηματοδοτείται καθαρά από έσοδα της ομάδας, και ταυτόχρονα με τον κορονοιό ταυτόχρονα να έχουν πάθει ζημιά όπως όλες οι ομαδες στις έσοδα τους και η κατάσταση είναι πολύ ευαίσθητη.

Είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος  Λεβί:

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο μέση μιας από τις πιο δύσκολες στιγμές που είχαμε ποτέ. Ο αντίκτυπος της πανδημίας στα έσοδά μας είναι σημαντικός και δεν θα μπορούσε να έρθει σε χειρότερη στιγμή, έχοντας μόλις ολοκληρώσει ένα στάδιο 1,2 δισεκατομμυρίων λιρών που χρηματοδοτείται από πόρους του συλλόγου και υπάρχει ένα μακροπρόθεσμο χρέος»

Let's talk about Daniel Levy's reported wages at Tottenham Hotspur - Cartilage Free Captain

Είπε πως η ζημιά είναι 63,9 εκ λιρες αλλά μπορεί να πλησιάσει τα 150 εκ αν δεν έχουν πολύ σύντομα άρση του Λοκ ντάουν. Οι «Spurs» δήλωσαν πως τα έσοδα για το έτος που έληξε στις 30 Ιουνίου ήταν 402,4 εκατομμύρια λίρες. Τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα μειώθηκαν στα 95,2 εκατομμύρια λίρες, ως αποτέλεσμα των εσόδων που μεταφέρθηκαν στη σεζόν 2020-21 για τα παιχνίδια που ορίστηκαν μετά το τέλος του οικονομικού έτους. Το καθαρό χρέος της Τότεναμ αυξήθηκε από 534,3 εκατομμύρια λίρες σε 604,6 εκατομμύρια λίρες.

Η Τότεναμ μετά από αρκετά χρόνια είναι στα… μονοπάτια της κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μουρίνιο με τα δικά του χαρακτηριστικά αλλά για πρώτη φορά χωρίς να προκαλέσει μεταγραφικά κάνει αθόρυβα την δουλειά του.  Είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός που μπορεί με την διαχείρισή και την εμπειρία του να γράψει ιστορία. Η Τότεναμ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και στόχος του να την κρατήσει…πρώτη στη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων δεκαετιών. Και για να τους αποτελειώσει όλους, όχι με την άμυνα, αλλά με την επίθεση. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ