Αυτός ο ψηλός έχει καταφέρει να είναι… χάρμα οφθαλμών. Στην ποδοσφαιρική του ζωή, στην οικογενειακή του αλλά και στην επιχειρηματική του. Γιατί ο Τόμας είναι επιχειρηματίας και μάλιστα πολύ μπροστά από όλους τους άλλους.  Σύμφωνα με την BILD ο 31χρονος επιθετικός φιλοδοξεί να γίνει «sperm millionaire» (=σπερματοεκατομμυριούχος). Είπατε κάτι; Εδώ ό τύπος είναι έτη φωτός […]

Αυτός ο ψηλός έχει καταφέρει να είναι… χάρμα οφθαλμών. Στην ποδοσφαιρική του ζωή, στην οικογενειακή του αλλά και στην επιχειρηματική του. Γιατί ο Τόμας είναι επιχειρηματίας και μάλιστα πολύ μπροστά από όλους τους άλλους. 

Σύμφωνα με την BILD ο 31χρονος επιθετικός φιλοδοξεί να γίνει «sperm millionaire» (=σπερματοεκατομμυριούχος). Είπατε κάτι; Εδώ ό τύπος είναι έτη φωτός μπροστά.

Ο Τόμας Μίλερ και η σύζυγός του Λίζα, που είναι πρωταθλήτρια στην ιππική δεξιοτεχνία (ντρεσάζ), διατηρούν εδώ και χρόνια τη φάρμα αλόγων «Gut Wettlekam» η οποία πλέον είναι πιστοποιημένος από την Ευρωπαϊκή Ένωση σταθμός γονιμοποίησης για ίππους ντρεσάζ.

«Η Λίζα κι εγώ κάναμε ένα βήμα παραπέρα στην “ιππική ζωή” μας. Η “Gut Wettlekam” ανυπομονεί για το 2021 και τη σεζόν αναπαραγωγής με τους επιβήτορες μας» ανακοίνωσε ενθουσιασμένος στα social media o Γερμανός άσος της Μπάγερν.

Η διαδικασία παραγγελίας σπέρματος γίνεται σε συνεργασία με το κέντρο αναπαραγωγής ίππων «Zuchthof Wadenspanner», όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της φάρμας ο Μίλερ, παραθέτοντας και περαιτέρω λεπτομέρειες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas Müller (@esmuellert)

Ποιος είναι ο Τόμας Μίλερ

Ο Τόμας Μίλερ είναι πλέον ο πρώτος Γερμανός ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τον άλλοτε συμπαίκτη του, Σεμπάστιαν Σβαϊνστάγκερ κατά ένα τρόπαιο! Ο Μίλερ πλέον έχει 27 τίτλους στην τροπαιοθήκη του.

.
9 πρωταθλήματα Μπουντεσλίγκα
6 Κύπελλα Γερμανίας
6 Σούοπερ Καπ Γερμανίας
2 Champions League
2 UEFA Super Cup
1 Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων
1 Παγκόσμιο κύπελλο
*Πρώτος σκόρερ σε διοργάνωση Παγκοσμίου κυπέλλου
.
Αυτός ο ψηλός έχει καταφέρει να είναι… χάρμα οφθαλμών. Αν προσέξει κανείς το παιχνίδι του, το καταλαβαίνει. Είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να βρεθεί μέσα στη φάση ανά πάσα ώρα και στιγμή. Να βοηθήσει την ανάπτυξη, να κάνει εκείνος την καθοριστική μπαλιά, να βγάλει την ασίστ ή να σκοράρει. Ακόμα κι αν παίζει με πλάτη προς την περιοχή και έχει βάλει τον αντίπαλο πίσω. Το έχει χάσει το παιχνίδι εκεί όποιος κι αν προσπαθήσει να του πάρει τη μπάλα.

Με το κεφάλι πάντοτε ψηλά για να «βλέπει» το γήπεδο και τους συμπαίκτες του κι έναν τρομερό τρόπο να πετυχαίνει αυτό που θέλει είτε με κεφαλιά, είτε με τακουνιά, είτε με οποιοδήποτε σημείο που μπορεί να χρησιμοποιήσει από το σώμα του, ακόμα κι αν είναι απαραίτητη η μια επαφή για την εξέλιξη της φάσης, ο Τόμας Μίλερ θα κάνει σωστά αυτό που πρέπει.

Ο έμπειρος επιθετικός είναι προϊόν των ακαδημιών των πρωταθλητών Γερμανίας και όπως όλα δείχνουν θα πάρει σύνταξη από την αγαπημένη του ομάδα.
Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Στο παρελθόν έχουν ταυτιστεί παίκτες με συλλόγους. Οι Φραντσίσκο Τότι, Πάολο Μαλντίνι, Στίβεν Τζέραρντ είχαν συνδυάσει το όνομά τους με έναν σύλλογο, αλλά στους εν ενεργεία δύο είναι οι παίκτες σε τοπ επίπεδο. Ο Λιονέλ Μέσι και ο Τόμας Μίλερ.

Serge ?? (@SergeFCB_) | Twitter

Στις 13 Σεπτεμβρίου του 1989 γεννήθηκε στην πόλη Βαϊλχάιμ και μεγάλωσε στο μικρό χωριό Παχλ, 30 μίλια έξω από το Μόναχο. Από μικρός αγάπησε το ποδόσφαιρο και σε ηλικία μόλις 10 χρονών μπήκε στις ακαδημίες της Μπάγερν. Η καταλυτική χρονιά για τον ίδιο ήταν το 2007-08 όταν σε 26 παιχνίδια σημείωσε 18 γκολ και ο τότε προπονητής Γιούργκεν Κλίσμαν
Ο Μίλερ έκανε το ντεμπούτο του στη Μπουντεσλίγκα ένα μήνα πριν από τα 19α γενέθλιά του. Πλέον έχει ξεπεράσει τις 500 συμμετοχές με την Μπάγερν Μονάχου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ