Η ονείρωξη κάθε τερματοφύλακα είναι να πέτυχει γκολ. Και όσοι έχουν καλπάζουσα φαντασία θέλουν να το πετύχουν στην τελευταία φάση του αγώνα. Ακόμα και αυτοί όμως είναι γατάκια, αφού ο δικός μας ο Αϊτόρ ο Γκονζάλεθ της πολύ γνωστής Ναβαλκαρνέρο πέτυχε γκολ στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων και μάλιστα με την κοιλιά. Ανεπανάληπτη ροκ εκτέλεση. […]

Η ονείρωξη κάθε τερματοφύλακα είναι να πέτυχει γκολ. Και όσοι έχουν καλπάζουσα φαντασία θέλουν να το πετύχουν στην τελευταία φάση του αγώνα. Ακόμα και αυτοί όμως είναι γατάκια, αφού ο δικός μας ο Αϊτόρ ο Γκονζάλεθ της πολύ γνωστής Ναβαλκαρνέρο πέτυχε γκολ στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων και μάλιστα με την κοιλιά. Ανεπανάληπτη ροκ εκτέλεση. Ρε Αϊτόρ μας έστειλες όλους.

Ο τερματοφύλακας Αϊτόρ Γκονζάλεθ της Ναβαλκαρνέρο σημείωσε γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων και έγινε viral. Σκόραρε με την κοιλιά του.

Να πετύχει γκολ ένας τερματοφύλακας είναι σπάνιο στο ποδόσφαιρο. Να τα καταφέρει με την κοιλιά είναι… μοναδικό.

Στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, ο Αϊτόρ Γκονζάλεθ της Ναβαλκαρνέρο έγραψε ιστορία κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης Β’, αφού έβλεπε την ομάδα του να χάνει με 1-0 και στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων προωθήθηκε στην εκτέλεση ενός κόρνερ.

Οι αντίπαλοι αμυντικοί τον ξέχασαν στο δεύτερο δοκάρι και αυτός σε κενή εστία έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα με την κοιλιά του ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ