Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της Ίντερ,  εκεί που έπρεπε έστω και την ύστατη ώρα θυμήθηκαν την  ιστορία της ομάδας και έδειξαν αυτό που έπρεπε στο Μπορούσια Παρκ και στους αλαζόνες Γερμανούς. Γιατί όπως και να το κάνουμε υπάρχει μεγάλη διαφορά φανέλας και ιστορίας. Γιατί Ίντερ είσαι! Οποτε βρίσκεται στο χορτάρι, η Ιντερ μεταμορφώνεται σε κάτι τρομακτικό […]

Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της Ίντερ,  εκεί που έπρεπε έστω και την ύστατη ώρα θυμήθηκαν την  ιστορία της ομάδας και έδειξαν αυτό που έπρεπε στο Μπορούσια Παρκ και στους αλαζόνες Γερμανούς. Γιατί όπως και να το κάνουμε υπάρχει μεγάλη διαφορά φανέλας και ιστορίας. Γιατί Ίντερ είσαι!

Οποτε βρίσκεται στο χορτάρι, η Ιντερ μεταμορφώνεται σε κάτι τρομακτικό μπροστά. Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι εκείνος που όταν όλα μοιάζουν δύσκολα, της δίνει ελπίδα. Και από πέρσι που πήγε εκεί, το κάνει ξανά και ξανά. Και το επανέλαβε στην τόσο κρίσιμη εξόρμηση στη Γκλάντμπαχ. Εκεί όπου η Ιντερ πέρασε με 2-3 και με την πρώτη νίκη της στον όμιλο διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση.

Οι Nerazzurri χρειάζονταν μόνο νίκη για να ελπίζουν και πλέον ελπίζουν για την πρόκριση την οποία θα πάρουν αν νικήσουν την Σαχτάρ την τελευταία αγωνιστική στο Μιλάνο και υπάρξει νικητής στο Ρεάλ – Γκλάντμπαχ.

Borussia Monchengladbach 2-3 Inter: Romelu Lukaku double keeps Nerazzurri's  last-16 hopes alive | Sporting News Australia

Η Ιντερ μπήκε στο ματς σαν η ομάδα που θέλει με λύσσα τη νίκη, πίεσε στο αντίπαλο μισό και φυσιολογικά προηγήθηκε στο 17’ αν και ο Ζόμερ φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε από τον Νταρμιάν. Οι φιλοξενούμενοι έχτισαν πάνω στο 0-1, είχαν υπεροχή, έφτιαξαν καλές προϋποθέσεις για δεύτερο τέρμα, όμως το δέχθηκαν στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους όταν ο Πλεά σκόραρε από κοντά μετά τη σέντρα του [δανεικού από την Ιντερ] Λαζάρο (1-1).

Η Μπορούσια έχασε τεράστια ευκαιρία να φτάσει στην ανατροπή στο 51’ με την κεφαλιά του Τουράμ, που πέρασε άουτ. Και το «πλήρωσε», αφού στο 64’ η Ίντερ ήταν αυτή που σκόραρε με τον Λουκάκου, παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ. Εννιά λεπτά αργότερα, ο Βέλγος πέτυχε και δεύτερο γκολ (όπως στο ματς του Μιλάνου), κάνοντας το 3-1. Όμως, τρία λεπτά αργότερα, οι Γερμανοί ξαναμπήκαν στο ματς και πάλι με τον Πλέα, που μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ, μείωσε σε 3-2. Μάλιστα, στο 84’ σκόραρε για τρίτη φορά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο Εμπολό ήταν οριακά σε θέση οφσάιντ και επηρέαζε τη φάση. Τίποτε δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Ίντερ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη.

https://www.youtube.com/watch?v=fRTRoa_AXk4

https://www.youtube.com/watch?v=w2jBE3WwcEM

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ