Στην αναμέτρηση της Δευτέρας (15/3), μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ουέσκα για την 27η αγωνιστική, ο Χόρχε Πουλίδο θα φορά ένα περιβραχιόνιο… κόσμημα! Το βράδυ της Δευτέρας, η Ουέσκα αναμένεται να πάει στο «Καμπ Νου» και να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Αυτή η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής για τη La Liga. Η ομάδα της […]

Στην αναμέτρηση της Δευτέρας (15/3), μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ουέσκα για την 27η αγωνιστική, ο Χόρχε Πουλίδο θα φορά ένα περιβραχιόνιο… κόσμημα!

Το βράδυ της Δευτέρας, η Ουέσκα αναμένεται να πάει στο «Καμπ Νου» και να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Αυτή η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής για τη La Liga.

Η ομάδα της Αραγονίας αναμένεται να φορά ένα περιβραχιόνιο… σκέτο κόσμημα. Θα συνεχίσει την παράδοση να τιμά τους αντιπάλους της.

Ομοίως έκανε και απέναντι στις Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Έιμπαρ.

Απέναντι στους Καταλανούς, η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα με τον αρχηγό της Ουέσκα, Χόρχε Πουλίδο, θα φορέσει περιβραχιόνιο… σπέσιαλ.

Το περιβραχιόνιο αυτό θα έχει αναφορές στον σταυρό του Αγίου Γεωργίου, τα χρώματα που συνδέουν τις δύο ομάδες, τη Μασία (Ακαδημία Μπαρτσελόνα), το «Εϊσάμπλε» (το χαρακτηριστικό ως προς τη δόμησή του, διαμέρισμα της Βαρκελώνης).

Επιπλέον, την πορτοκαλί φανέλα, με την οποία κατακτήθηκε το Κύπελλο πρωταθλητριών το 1992, τον Γιόχαν Κρόιφ και το… chupachups (γνωστό γλειφιτζούρι) που έγλειφε ως προπονητής, κόβοντας το κάπνισμα.

Όμως, δε σταματάνε εδώ οι αναφορές. Επίσης, θα αναφέρει τον κορυφαίο Λιονέλ Μέσι, όπως επίσης κι ένα χαρακτηριστικό ψηφιδωτό, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Αντόνι Γκαουντί.

Δείτε το παρακάτω:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ