Όπως και όλα τα υπόλοιπα clubs, έτσι και στην Λάτσιο αναμένονται αλλαγές! Οι οποίες όμως δεν έχουν γίνει δεκτές και με τις καλύτερες αντιδράσεις. Η πέτρα του σκανδάλου δεν είναι άλλη από την νέα φανέλα της Λάτσιο. Αυτό, τουλάχιστον, λένε οι φήμες από Ρώμη. Τι “τόλμησαν” να κάνουν οι Λατσιάλι; Να λανσάρουν πράσινη φανέλα.  Τα […]

Όπως και όλα τα υπόλοιπα clubs, έτσι και στην Λάτσιο αναμένονται αλλαγές! Οι οποίες όμως δεν έχουν γίνει δεκτές και με τις καλύτερες αντιδράσεις.

Η πέτρα του σκανδάλου δεν είναι άλλη από την νέα φανέλα της Λάτσιο. Αυτό, τουλάχιστον, λένε οι φήμες από Ρώμη.

Τι “τόλμησαν” να κάνουν οι Λατσιάλι; Να λανσάρουν πράσινη φανέλα.  Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 5 Ιουλίου. Σε δύο μέρες, δηλαδή, θα ξέρουμε όλοι αν όντως θα γίνει αυτή η ιστορική αλλαγή.

Ο Μάρκο Καντζάνι πάντως, ο επικεφαλής του τμήματος marketing του κλαμπ, προϊδέασε όντως για μια μεγάλη αλλαγή. «Η νέα φανέλα θα προκαλέσει συζητήσεις», ήταν η ατάκα του και ήδη αυτές οι συζητήσεις ξεκίνησαν. Ή μάλλον, ξεκίνησε το… κράξιμο των οπαδών σε ραδιόφωνα, ιστοσελίδες και social media. «Δεχθήκαμε το πράσινο για τη δεύτερη φανέλα πέρυσι, αλλά αποκλείεται να το δεχθούμε για την πρώτη», είναι μία από τις ατάκες των τιφόζι.

Η Λάτσιο θα παρουσιάσει τη Δευτέρα τη νέα φανέλα της και θα λυθούν όλες οι απορίες. Ο κόσμος που έχει ήδη να πει τα χειρότερα στα social media δεν φαίνεται ικανοποιημένος.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ