Ήρθε με όνειρα και φιλοδοξίες στην Ίντερ για να την οδηγήσει στο σκουντέτο, και στον αφρό της Ευρώπης, και αν τον προηγούμενο χρόνο έδειξε μερικά βήματα προς τα εμπρός στην φετινή χρονιά γίνονται συνεχώς βήματα προς τα πίσω.  Στο Τσάμπιονς Λιγκ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την επόμενη φάση, και δυσκολεύει ακόμα και το Γιουρόπα Λιγκ. Στο […]

Ήρθε με όνειρα και φιλοδοξίες στην Ίντερ για να την οδηγήσει στο σκουντέτο, και στον αφρό της Ευρώπης, και αν τον προηγούμενο χρόνο έδειξε μερικά βήματα προς τα εμπρός στην φετινή χρονιά γίνονται συνεχώς βήματα προς τα πίσω. 

Στο Τσάμπιονς Λιγκ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την επόμενη φάση, και δυσκολεύει ακόμα και το Γιουρόπα Λιγκ. Στο δε πρωτάθλημα είναι στο -5 αλλά η συνολική της εικόνα δεν είναι τέτοια για να σε πείσει οτι μπορεί να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο. Από πολύ νωρίς κινδυνεύει να χαθεί όλη η χρονιά. Μεταγραφές έγιναν και θα γίνουν, αλλά η αλλαγή επιπέδου ακόμα δεν έχει φανεί.

Στον τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε 2-0 στο Μιλάνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, και παραμένει χωρίς νίκη φέτος στη διοργάνωση και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με 2 βαθμούς.

Η καρέκλα του όχι απλώς τρίζει αλλά είναι έτοιμη να σπάσει. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Ρεάλ:

Πρέπει να γίνει πολύ δουλειά στην ομάδα. Τότε αν με διώξουν πριν τα Χριστούγεννα, μάλλον θα το αξίζω»

Πριν τον αγώνα με την Ρεάλ είχε πει:

«Τίποτα δεν σου χαρίζεται στο ποδόσφαιρο, τα λεφτά που κερδίζω, τα κερδίζω λόγω της καριέρας μου. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές ελπίδες στους οπαδούς λόγω της παρουσίας μου, αλλά και ο Κλοπ στη Λίβερπουλ χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να φτιάξει μια από τις πιο δυνατές ομάδες του κόσμου. Χρειάστηκε χρόνος και σημαντικές μεταγραφές σε κάθε σεζόν για να χτιστεί μια ομάδα μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο»

Το πρώτο όνομα που παίζει για να διαδεχτεί τον Κόντε σε περίπτωση διαζυγίου, είναι παραδοσιακά του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αν και παίζει για τον πάγκο της Παρί που με τον Τούχελ είναι πολύ ρευστή η κατάσταση. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ