Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 1η θέση της Premier League μετά από πολύ πολύ καιρό, αλλά το, κυριότερο με συμπεριφορά άκρως ανταγωνιστικής ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου. Συνεχίζει όμως και στο κύπελλο Αγγλίας μετά την νίκη πρόκριση επί της Γουότφορντ. Ξεχωριστή η παρουσία του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ που ήταν αρχηγός της ομάδας, αλλά και σκόραρε το […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 1η θέση της Premier League μετά από πολύ πολύ καιρό, αλλά το, κυριότερο με συμπεριφορά άκρως ανταγωνιστικής ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου. Συνεχίζει όμως και στο κύπελλο Αγγλίας μετά την νίκη πρόκριση επί της Γουότφορντ. Ξεχωριστή η παρουσία του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ που ήταν αρχηγός της ομάδας, αλλά και σκόραρε το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Ο ΜακΤόμινεϊ βρίσκεται στους «κόκκινους διαβόλους» περισσότερα από 18 χρόνια και μίλησε για την αφοσίωση του στην ομάδα αλλά και για το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

 «Όταν ο προπονητής μου το είπε ήταν μια σουρεαλιστική στιγμή. Είμαι σε αυτό το club από τότε που μόλις γινόμουν πέντε ετών, οπότε 18 χρόνια συνδέομαι με αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Οπότε το να πάρω το περιβραχιόνιο είναι μεγάλη τιμή. Αγαπώ αυτή την ομάδα και είναι όλη μου η ζωή, οπότε είναι πραγματικά τιμή.

Ο προπονητής είναι καταπληκτικός μαζί μου από τότε που ήρθε. Έχω για πολλά να τον ευχαριστήσω και ο καλύτερος τρόπος να τον ευχαριστήσω είναι να κάνω καλές εμφανίσεις στο γήπεδο και να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Όσο έχω την εμπιστοσύνη του είμαι χαρούμενος και θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου καθημερινά, στις προπονήσεις και στους αγώνες», δήλωσε χαρακτηριστικά στο BT Sport.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BT Sport (@btsport)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ