Και τον Κιέραν Τρίπιερ ετοιμάζεται να αποκτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, γράφουν σήμερα πολλά αγγλικά ΜΜΕ. Ο δεξιός μπακ της Ατλέτικο αποτελεί διακαή πόθο στον σχεδιασμό του Σόλσκιερ για τη νέα σεζόν. Ο Τρίπιερ έκανε εκπληκτική σεζόν και πήρε τίτλο με την Ατλέτικο, αλλά επιθυμεί την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη. Εάν τελικά αποκτηθεί αναμένεται να […]

Και τον Κιέραν Τρίπιερ ετοιμάζεται να αποκτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, γράφουν σήμερα πολλά αγγλικά ΜΜΕ. Ο δεξιός μπακ της Ατλέτικο αποτελεί διακαή πόθο στον σχεδιασμό του Σόλσκιερ για τη νέα σεζόν.

Ο Τρίπιερ έκανε εκπληκτική σεζόν και πήρε τίτλο με την Ατλέτικο, αλλά επιθυμεί την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη. Εάν τελικά αποκτηθεί αναμένεται να κοστίσει γύρω στα 19.000.000 ευρώ,

Απ’ την άλλη, ο Σόλσκιερ ποντάρει, ως προς τον Τρίπιερ και για μπροστά: ο 30χρονος μπακ σιγουρα διαθέτει καλύτερα επιθετικά χαρακτηριστικά από τον Μπισάκα. Και επιπλέον, ο Μπισάκα έφτασε στην περασμένη σεζόν τα 54 παιχνίδια! Με τέτοια καταπόνηση ο κίνδυνος τραυματισμού ή ντεφορμαρίσματος είναι πάντοτε υπαρκτός.

Ο Σόλσκιερ θα αισθάνεται πολύ πιο άνετα αν υπάρχει αξιόπιστος αντικαταστάτης του. Ο Τρίπιερ είναι τέτοιος και, συγχρόνως μπορεί να προσφέρει και σε πιο “ευέλικτα” αμυντικά συστήματα, εάν δοκιμαστούν διαφορετικοί σχηματισμοί στο γήπεδο, ανάλογα με τις ανάγκες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ