Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει αβέβαιο. Με τη Γιουβέντους να έχει βρει τον υποψήφιο αντικαταστάτη του, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα. Μετά τον αποκλεισμό από την Πόρτο στο Champions League άρχισαν τα σενάρια αποχώρησης του Πορτογάλου από τους Μπιανκονέρι. Σενάρια που ενισχύθηκαν όταν έγινε σαφές ότι η Γιούβε μπορεί και να μην τερματίσει στην πρώτη […]

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει αβέβαιο. Με τη Γιουβέντους να έχει βρει τον υποψήφιο αντικαταστάτη του, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Μετά τον αποκλεισμό από την Πόρτο στο Champions League άρχισαν τα σενάρια αποχώρησης του Πορτογάλου από τους Μπιανκονέρι.

Σενάρια που ενισχύθηκαν όταν έγινε σαφές ότι η Γιούβε μπορεί και να μην τερματίσει στην πρώτη 4άδα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, όλοι πιστεύουν ότι ο Ρονάλντο θα φύγει από τη Γιουβέντους.

Εξέλιξη που δεν θα χαλάει, οικονομικά, ούτε τους Τορινέζους. Χωρίς τη συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση, άλλωστε, τα έσοδα θα είναι λιγότερα.

Κάποιος θα πρέπει να αποκτηθεί στη θέση του όμως και το όνομα που ακούγεται είναι δυνατό. Και δεν είναι και τόσο φθηνή περίπτωση… Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρει σήμερα σε σχετικό ρεπορτάζ η La Stampa, οι Μπιανκονέρι έχουν πολύ ψηλά το όνομα του Αντουάν Γκιεζμάν.

Και με δεδομένο ότι Γιούβε και Μπάρτσα έχουν εξαιρετικές σχέσεις, όπως έδειξαν Πιάνιτς – Αρτούρ και ευρωπαϊκή Super League, θα τη βρουν την άκρη. Αν, επαναλαμβάνουμε, τεθεί όντως θέμα Γκριεζμάν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ