Εδώ και λίγο καιρό ο Μέμφις Ντεπάι βρίσκεται κοντά στην μετακίνηση του στην Μπαρτσελόνα. Ήδη από πέρσι οι Καταλανοί τον είχαν βάλει στο στόχαστρο. Ωστόσο, τότε ο Ολλανδός άνηκε στη Λυών, που ήθελε χρήματα για τη μεταγραφή του. Κάτι που οι «μπλαουγκράνα», δεν διέθεταν εξαιτίας της κακής οικονομικής κατάστασης του. Φέτος, όμως, με τον ίδιο […]

Εδώ και λίγο καιρό ο Μέμφις Ντεπάι βρίσκεται κοντά στην μετακίνηση του στην Μπαρτσελόνα. Ήδη από πέρσι οι Καταλανοί τον είχαν βάλει στο στόχαστρο. Ωστόσο, τότε ο Ολλανδός άνηκε στη Λυών, που ήθελε χρήματα για τη μεταγραφή του. Κάτι που οι «μπλαουγκράνα», δεν διέθεταν εξαιτίας της κακής οικονομικής κατάστασης του. Φέτος, όμως, με τον ίδιο να μένει ελεύθερος άπαντες θεώρησαν πως τα πράγματα θα πάρουν τη σειρά τους και ο 27χρονος άσος θα μετακομίσει στην Ισπανία. Εξάλλου, οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη αρκετά κοντά.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», η Γιουβέντους έχει καταφέρει να μπει «σφήνα» στην υπόθεση. Η «γηραιά κυρία» έχει και αυτή εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Ντεπάι εδώ και καιρό. Το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στην Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται να πτόησε ιδιαίτερα τη «γηραιά κυρία». Κι αυτό γιατί, όπως τονίζει το ισπανικό Μέσο, κατέθεσε τη δική της πρόταση στον Ολλανδό. Μια πρόταση κατά τι μεγαλύτερη από των Καταλανών, οι συζητήσεις των οποίων με τον παίκτη είναι πλέον stand-by.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ