Τέλος ο Τούχελ από την Παρί. Ξεκινά η εποχή Ποκετίνο στην πρωταθλήτρια Γαλλίας. Η Παρί εδώ και καιρό είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο για να αντικαταστήσει τον Τόμας Τούχελ, και αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα, Ο Pochettino είναι ο κορυφαίος υποψήφιος που μπορεί να τον αντικαταστήσει και οι συνομιλίες έχουν ήδη ξεκινήσει. […]

Τέλος ο Τούχελ από την Παρί. Ξεκινά η εποχή Ποκετίνο στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Η Παρί εδώ και καιρό είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο για να αντικαταστήσει τον Τόμας Τούχελ, και αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα, Ο Pochettino είναι ο κορυφαίος υποψήφιος που μπορεί να τον αντικαταστήσει και οι συνομιλίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Η διοίκηση της Παρί αποφάσισε να μην συνεχίσει με τον Τόμας Τούχελ.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη της Παρί με 4-0 επί του Στρασβούργου, η διοίκηση αποφάσισε να διώξει το Γερμανό τεχνικό από τον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με το RMC, οι Παριζιάνοι ενημέρωσαν χθες το βράδυ τον Τούχελ για την απόφαση αυτήν, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστός ο λόγος που οδήγησε το γαλλικό σύλλογο σε αυτήν την κίνηση.

Σύμφωνα με την RMC Sport η Γαλλική ομάδα έχει συμφωνήσει με τον πρώην τεχνικό της Τότεναμ και μένει μόνο η ανακοίνωση του.

Σε ένα παλιό παιδί του συλλόγου θα αναθέσει τα κλειδιά της Παρί Σεν Ζερμέν η διοίκηση του συλλόγου. Ο Αργεντινός τεχνικός της Τότεναμ είχε περάσει ως παίκτης από την πόλη του φωτός και αυτή τη στιγμή είναι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Υπάρχει συμφωνία και  το νέο έτος θα βρει την Παρί με νέο τεχνικό.

Σε αλλαγή που θα λειτουργήσει και σαν σοκ στην ομάδα πηγαίνει ο Νάσερ Αλ Κελαΐφι που δεν βλέπει την ομάδα του να κάνει το βήμα παραπάνω. Το αντίθετο μάλιστα. Η φετινή Παρί στο πρωτάθλημα Γαλλίας αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει δώσει πολλά δικαιώματα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και κοντινό πλάνο

Οι ιθύνοντες της Παρί είχαν αρχίσει τις προκαταρκτικές επαφές με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο. Οι Παριζιάνοι βολιδοσκόπησαν τον Αργεντινό προπονητή, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να δουλέψει στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, και σύντομα θα ανακοινωθεί η πρόσληψη του.

Βέβαια, το όνομα του Ποκετίνο έχει περάσει από το ρεπορτάζ κάθε μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας που ψάχνει προπονητή τους τελευταίους μήνες. Από την ώρα που διέκοψε τη συνεργασία του με την Τότεναμ, ο Ποκετίνο έχει… βρεθεί σε όλη την Ευρώπη, αλλά στην πραγματικότητα συνεχίζει στο… ταμείο ανεργίας. 

Από την άλλη η Ρεάλ που ήταν και το μεγάλο του όνειρο, σύμφωνα με δική του δήλωση, αλλά και οι Γιουναιτεντ, Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται ότι θα πάνε άμεσα σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και η Παρί είναι η μοναδική ομάδα, για να δουλέψει σε τοπ επίπεδο.

Σε δηλώσεις του πρόσφατα ο Ποκετίνο είχε πει:

 «Είμαι γεμάτος ενέργεια, και θέλω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο, και περίμενα την κατάλληλη στιγμή. Νομίζω ότι τώρα είναι είναι η στιγμή για να επανέλθω. Είμαι σίγουρος ότι το ποδόσφαιρο θα μου φέρει αυτό που θέλω και είμαι έτοιμος για να το αποδεχτώ”

Ώρα Μαουρίσο Ποκετίνο στην Παρί

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ