Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ έδωσε τον τελευταίο του αγώνα με τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας κόντρα στην Ουκρανία στο φετινό Euro. Ο 34χρονος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ανδρών στις 6 Φεβρουαρίου 2008 σε ένα φιλικό κόντρα στην Τουρκία. Με την Εθνική Σουηδίας έφτασε τις 90 συμμετοχές και σημείωσε […]

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ έδωσε τον τελευταίο του αγώνα με τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας κόντρα στην Ουκρανία στο φετινό Euro. Ο 34χρονος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ανδρών στις 6 Φεβρουαρίου 2008 σε ένα φιλικό κόντρα στην Τουρκία.

Με την Εθνική Σουηδίας έφτασε τις 90 συμμετοχές και σημείωσε 24 γκολ.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του αναφέρει:

«Ήξερα ότι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα είναι το τελευταίο μου με τη φανέλα της εθνικής. Ήταν να σταματήσω μετά το Euro το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως επειδή αναβλήθηκε καθυστέρησα αυτή την απόφαση. Λυπάμαι που τελείωσε, αλλά είμαι περήφανος για τις επιτυχίες μας.

Το να προχωράει η Σουηδία απ’ τους ομίλους είναι κάτι καλό, είμαι χαρούμενος για όλα όσα έχουμε πετύχει αυτά τα χρόνια».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ