Αν θέλεις να χτίσεις μια ομάδα με παρόν και μέλλον για να επιστρέψει στην κορυφή, το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται σταθερότητα, καλό προπονητή και να κρατήσεις τον κορμό σου. Πόσο μάλλον ένα μεγάλο αστέρι όπως ο Λαουτάρο. Ο Μαρτίνες είναι το μέλλον της Ιντερ και θα παραμείνει στο Μιλάνο. Μπορεί να ενδιαφέρει την Μπαρτσελόνα, αλλά […]

Αν θέλεις να χτίσεις μια ομάδα με παρόν και μέλλον για να επιστρέψει στην κορυφή, το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται σταθερότητα, καλό προπονητή και να κρατήσεις τον κορμό σου. Πόσο μάλλον ένα μεγάλο αστέρι όπως ο Λαουτάρο.

Ο Μαρτίνες είναι το μέλλον της Ιντερ και θα παραμείνει στο Μιλάνο. Μπορεί να ενδιαφέρει την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτή δεν είναι σε θέση να δώσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ, όταν κι αυτή αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, λόγω της πανδημίας».

Σε δήλωση του ο Ζανέτι είπε κατηγορηματικά για το θέμα του Μαρτίνεζ:

“Ο Λαουτάρο δεν φεύγει από την Ίντερ. Δεν είναι μόνο η Μπαρτσελόνα που ενδιαφέρεται για εκείνον, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Όμως, ο Λαουτάρο γνωρίζει ότι βρίσκεται ήδη σε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Είναι χαρούμενος με τη ζωή στην Ιταλία, κάτι όχι τόσο εύκολο. Νομίζω πως έχει διαλέξει το σωστό δρόμο. Για την ώρα, μένει στην ομάδα. Είναι το παρόν και το μέλλον για την ομάδα μας. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ μας.
.
Se queda en Inter? El guiño de Lautaro Martínez a los hinchas - El Intra Sports
.
Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που όταν έρχονται καλές προτάσεις για εκείνους δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Όμως, στην περίπτωση του Λαουτάρο, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Είναι ευχαριστημένος εδώ και το ξέρουμε όλοι”.
.
Η Ίντερ είναι έτοιμη να κρατήσει για πολλα χρόνια στην ομάδα το αστέρι της.

Η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου είχε στα πλάνα της να προσφέρει στον Μαρτίνες, πενταετές συμβόλαιο, έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Με βάση όσα γράφουν σήμερα οι Gazzetta dello Sport και Corriere dello Sport, αφορά στην επέκταση του συμβολαίου του Αργεντίνου φορ από το 2023 στο 2024, αν και στο Μιλάνο θα προτιμούσαν να δεσμευτεί για περισσότερα χρόνια, ενώ θα πάρει και αύξηση, αν και δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο θα ήθελε. Συγκεκριμένα, ο Λαουτάρο με το νυν συμβόλαιο παίρνει 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως και πριν μήνες ο μάνατζερ είχε ζητήσει 7,5.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει τελικά στα 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό που θα αυξάνεται σταδιακά, μέχρι το 2024, χωρίς όμως να φτάσει στα 7,5 εκατ. ευρώ που είχε ειπωθεί προ μηνών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ