Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Τίμο Βέρνερ. Λόγω της πανδημίας μάλιστα, τονίζουν , πως η Ρεάλ δεν μπορεί να κάνει το μεγάλο ΜΠΑΜ με Κιλιάν Μπαπέ ή Ερλινγκ Χάαλαντ. Όπως είχε τονίσει και ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Γι’αυτό τον λόγο και στρέφεται στον Γερμανό επιθετικό. Μολονότι δέχεται συχνά κριτική […]

Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Τίμο Βέρνερ.

Λόγω της πανδημίας μάλιστα, τονίζουν , πως η Ρεάλ δεν μπορεί να κάνει το μεγάλο ΜΠΑΜ με Κιλιάν Μπαπέ ή Ερλινγκ Χάαλαντ. Όπως είχε τονίσει και ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Γι’αυτό τον λόγο και στρέφεται στον Γερμανό επιθετικό. Μολονότι δέχεται συχνά κριτική για τις εμφανίσεις του με την Τσέλσι.

Στην πρώτη του χρονιά στους Λονδρέζους, ο Βέρνερ σκόραρε 12 φορές σε 52 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Και κανείς δεν μπορεί να πει πως  δικαιολόγησε τα 47 εκατ. ευρώ. Που δαπανήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι για ν’ αποκτηθεί από τη Λειψία.

Ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, θέλει τον 25χρονο άσο στην ομάδα που φτιάχνει. Και ζήτησε από τον Πέρεθ να τον πάρει στο «Μπερναμπέου».

Μάλιστα οι “Μαδριλένοι” δεν έχουν θέμα να τον αποκτήσουν έστω και ως δανεικό, καθώς έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το 2025.

Και όλα αυτά, σε μια σεζόν που στέκεται συνεχώς…άτυχος:

Και ξανά άτυχος:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ