Δεν θα πέταγε στα σκουπίδια την μεγάλη της νίκη επί της μεγάλη αντίπαλο της η Ίντερ στο κλασικό ντέρμπι της πόλης του Μιλάνου, και πήρε μια εύκολη νίκη με την Τζένοα συνεχίζοντας την επέλαση της για το σκουντέτο. Ίντερ – Τζένοα 3 – 0 Φέτος, σε μια σεζόν που το… Μιλάνο αντεπιτίθεται, η Ίντερ δείχνει ικανή […]

Δεν θα πέταγε στα σκουπίδια την μεγάλη της νίκη επί της μεγάλη αντίπαλο της η Ίντερ στο κλασικό ντέρμπι της πόλης του Μιλάνου, και πήρε μια εύκολη νίκη με την Τζένοα συνεχίζοντας την επέλαση της για το σκουντέτο.

Ίντερ – Τζένοα 3 – 0

Φέτος, σε μια σεζόν που το… Μιλάνο αντεπιτίθεται, η Ίντερ δείχνει ικανή να γκρεμίσει την… μοναρχία της Γιουβέντους. Σήμερα έκανε ένα ακόμα βήμα. Και ο Κόντε απέδειξε πως η επένδυση που έγινε από τη διοίκηση της ομάδας πριν από περίπου 2 χρόνια μπορεί να την οδηγήσει στη γη της επαγγελίας του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Η Ίντερ διανύει περίοδο τρομερής φόρμας και δεν λέει να αφήσει το πόδι από το γκάζι στην κούρσα για το σκουντέτο. Πέμπτη συνεχόμενη νίκη και για 8η αγωνιστική αήττητη.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μοίρασε μία ακόμα τριάρα στο “Τζουζέπε Μεάτσα”, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Τζένοα για την 24η αγωνιστική της Serie A και κρατάει σε απόσταση ασφαλείας τις διώκτριές της.

Ο Ρομελού Λουκακού άνοιξε το σκορ για τους νερατζούρι μετά από μόλις 32 δευτερόλεπτα αγώνα, με τον Νταρμιάν να κάνει δύο τα τέρματα για την ομάδα του στο 69′ και να κλειδώνει ουσιαστικά το τρίποντο και τον Σάντσες να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 79′, λίγα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Η διαφορά στην βαθμολογία πήγε στο +7 από την Μίλαν (αγωνίζεται το βράδυ της Κυριακής στην Ρώμη απέναντι στην Ρόμα) και στο +10 από την Γιουβέντους (χρωστάει το ματς με την Νάπολι στο Τορίνο).

https://twitter.com/ClipsGoals/status/1366050904563195909

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ