31 Μαΐου του 2019 ήταν όταν η  Ίντερ αποφάσιζε να λήξει τη συνεργασία της με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι και να ανακοινώσει την έλευση του Αντόνιο Κόντε. Ενός προπονητή που είχε συνδυάσει το όνομά του με τη Γιουβέντους. Είχε κατακτήσει τίτλους με αυτή. Και ο λόγος που οι Μιλανέζοι προχωρούσαν σε μία τέτοια επιλογή δεν ήταν άλλος απ’ […]

31 Μαΐου του 2019 ήταν όταν η  Ίντερ αποφάσιζε να λήξει τη συνεργασία της με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι και να ανακοινώσει την έλευση του Αντόνιο Κόντε. Ενός προπονητή που είχε συνδυάσει το όνομά του με τη Γιουβέντους. Είχε κατακτήσει τίτλους με αυτή. Και ο λόγος που οι Μιλανέζοι προχωρούσαν σε μία τέτοια επιλογή δεν ήταν άλλος απ’ αυτόν: τους τίτλους. Την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Φέτος, σε μια σεζόν που το… Μιλάνο αντεπιτίθεται, τόσο εκείνη, όσο και η συμπολίτισσα Μίλαν δείχνουν ικανές να γκρεμίσουν την… μοναρχία της Γιουβέντους.  Και ο Κόντε απέδειξε πως η επένδυση που έγινε από τη διοίκηση της ομάδας πριν από περίπου 2 χρόνια μπορεί να την οδηγήσει στη γη της επαγγελίας του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Αγωνιστικά το ένα καλό μετά το άλλο και στην ευθεία βλέπουν τίτλο, αλλά από την άλλη λεπτές οι ισορροπίες στην Ίντερ αφού ο Ζιανγκ Τζιντόνγκ πρέπει να εξασφαλίσει, για τον Αντόνιο Κόντε και τους παίκτες ηρεμία, αλλά μέχρι τα τέλη Μαρτίου να βρει 250 εκ για να μην έχουμε καταστάσεις ΚΡΑΧ στους νερατζούροι.

 Η είδηση, επομένως, ότι υπάρχουν πέντε κρούσματα κορονοϊού σήμανε συναγερμό στον ιταλικό Τύπο. Πριν, όμως, αρχίσουν τα σενάρια για το ποιοι είναι οι παίκτες, ήρθε η ανακοίνωση του κλαμπ. Οι πέντε θετικοί είναι οι εξής: Ο γενικός διευθυντής Μπέπε Μαρότα. Ο διευθύνων σύμβουλος Αλεσάντρο Αντονέλο. Ο αθλητικός διευθυντής Πιέρο Αουζίλιο. Ο δικηγόρος Αντζελο Καπελίνι και ένα μέλος του προπονητικού τιμ.

Οι πέντε θα μπουν σε καραντίνα, μέχρι να βγει αρνητικό το νέο τεστ που θα κάνουν. Το θέμα για τον Αντόνιο Κόντε, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, είναι να μην υπάρξουν κρούσματα και στην ομάδα.

Κανείς, επομένως, στις τάξεις της δεν θέλει να σκέφτεται ότι η ομάδα μπορεί να γίνει άνω-κάτω λόγω του κορονοϊού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ