Την επιστροφή του Ροντρίγκο Ντε Πάουλ περιμένουν πλέον μονάχα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Μετά από εβδομάδες συζητήσεων, οι «κολτσονέρος» τα βρήκαν με την Ουντινέζε για την μεταγραφή του Αργεντίνου μέσου. Επιστροφή στην Ισπανία μετά από 5 χρόνια για τον Ντε Πάουλ Την πρώτη της επίσημη ανακοίνωση παίκτη θα κάνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες η Ατλετικο Μαδρίτης. […]

Την επιστροφή του Ροντρίγκο Ντε Πάουλ περιμένουν πλέον μονάχα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Μετά από εβδομάδες συζητήσεων, οι «κολτσονέρος» τα βρήκαν με την Ουντινέζε για την μεταγραφή του Αργεντίνου μέσου.

Επιστροφή στην Ισπανία μετά από 5 χρόνια για τον Ντε Πάουλ
Την πρώτη της επίσημη ανακοίνωση παίκτη θα κάνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες η Ατλετικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» έφτασαν σε συμφωνία για τον Ροντρίγκο Ντε Πάουλ, ο οποίος θα φρεσκάρει την μεσαία γραμμή. Ο Αργεντινός χαφ εντυπωσίασε πέρσι στην Ιταλία για χάρη της Ουντινέζε, σκοράροντας 9 φορές και μοιράζοντας 11 ασίστ σε 38 παιχνίδια. Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης έσπευσαν αν χτυπήσουν την πόρτα της ομάδας του Φρίουλι.

Ενώ ο παίκτης βρίσκεται με την αποστολή της Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα, οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονταν την μεταγραφή του. Τελικά, τα βρήκαν στα 35 εκατομμύρια ευρώ και κάπως έτσι ο 27χρονος μέσος θα αγωνίζεται στα ισπανικά γήπεδα την νέα σεζόν.

Το μόνο που απομένει είναι οι ιατρικές εξετάσεις του παίκτη. Αυτές, αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στον μήνα, όταν επιστρέψει από τις εθνικές του υποχρεώσεις. Το συμβόλαιο του Ντε Πάουλ αναμένεται να έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Αργεντινός θα αγωνιστεί στην Ισπανία, μετά το πέρασμα του από την Βαλένθια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ