Τα τυπικά απομένουν για να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους, ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει από τη Μίλαν ως ελεύθερος. Ο νεαρός Ιταλός πορτιέρε ετοιμάζεται να πει «αντίο» στην ομάδα που από τα 16 του ανήκει, τη Μίλαν καθώς βρίσκεται μια «ανάσα» από την Γιουβέντους. Οι «ροσονέρι» κατέβαλαν κάθε προσπάθεια προκειμένου […]

Τα τυπικά απομένουν για να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους, ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει από τη Μίλαν ως ελεύθερος.

Ο νεαρός Ιταλός πορτιέρε ετοιμάζεται να πει «αντίο» στην ομάδα που από τα 16 του ανήκει, τη Μίλαν καθώς βρίσκεται μια «ανάσα» από την Γιουβέντους.

Οι «ροσονέρι» κατέβαλαν κάθε προσπάθεια προκειμένου να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Ντοναρούμα αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Κι αυτό διότι η Μίλαν πρόσφερε στον «Τζίτζι» νέο συμβόλαιο αξίας επτά εκατ. ευρώ ετησίως. Αλλά ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, «φρέναρε» τις εξελίξεις. Καθώς ζητούσε τουλάχιστον 12 εκατ. για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Το ποσό αυτό αναμένεται να το δώσει η Γιουβέντους.  Σύμφωνα με την «Tuttosport», η οποία τα βρήκε σε όλα με τον Ραϊόλα και προσφέρει στον Ντοναρούμα τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οσον αφορά τις απολαβές του Ιταλού ατζέντη, αυτές θα αγγίζουν τα 8 εκατ. ευρώ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ